POKRENULA SAJT: Ona je seksi model za donji veš i traži dečka preko interneta!
Foto: Printskrin

Verovali ili ne

POKRENULA SAJT: Ona je seksi model za donji veš i traži dečka preko interneta!

Pop kultura -
Kako bi rešila svoje ljubavne probleme uz pomoć svog prijatelja pokrenula je internet stranicu BirminghamLove.co.uk dizajniranu za samce iz njenog rodnog Birmingama

Lusi Harold, 25-godišnji model za donji veš iz Engleske ima neverovatnu figuru, lepo lice i dugu kosu, ali uprkos svemu ne može da pronađe dečka i tvrdi kako u ljubavi nema sreće.

Kako bi rešila svoje ljubavne probleme uz pomoć svog prijatelja pokrenula je internet stranicu BirminghamLove.co.uk dizajniranu za samce iz njenog rodnog Birmingama.

"Više nije tako jednostavno upoznati ljude kao što je to nekad bilo. Momci su preplašeni. Prava je noćna mora pronaći dečka koji će me izvesti na sastanak. Mnogi pretpostavljaju da imam dečka jer sam model i da nisam zainteresovana, ali to nije istina. Čak se niko ne ponudi da mi plati piće kad uveče izađem".

Lusi je nedavano izašla na naslovnici jednog muškog magazina, a čak je bila i u TV emisiji 'Odvedi me na sastanak' ali ni to nije urodilo plodom. Tada je odlučila da pokrene stranicu na Internetu.

"Želela sam da napravim stranicu vezanu uz mesto jer volim Birmingam. Puno putujem radi posla, ali želim dečka iz Birmingama. Ljudi mi ne veruju kada im kažem da ne mogu da nađem dečka, to je ono što me navelo da kreiram tu stranicu. Dosta sam povučena pa je Internet za mene super mesto za upoznavanje", rekla je lepotica.

http://www.youtube.com/watch?v=zgc49dTtw7A

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track