ISTRAGA POTVRDILA: Pičiz Geldof je bila heroinski zavisnik
Foto: Ap

Umrla od predoziranja

ISTRAGA POTVRDILA: Pičiz Geldof je bila heroinski zavisnik

Pop kultura -
Pičiz je 7.aprila pronađena mrtva u svom stanu, a istraga je potvrdila da je ćerka Boba Geldofa uzimala metadon čak dve godine pred smrt

Istraga povodom smrti novinarke, voditeljke i modela Pičiz Geldof danas je okončana i potvrđeno je da je pred smrt ipak uzimala drogu i da je njen suprug Tom Koen još u februaru pronašao sms poruke koje su ukazivale na to.

On je čak i potvrdio da je prisustvovao kad je Pičis bacila drogu u toalet. U istrazi je otkriveno da su pronađeni tragovi u krvi kodeina, metadona i morfina - koji nastaju kod uzimanja heroina i da su nivoi bili u rangu smrtonosnog.

Predstavljajući dokaze, njen suprug je rekao da je bio u Londonu vikend pre njene smrti na probi i kada se čuo sa njom oko 5:40 popodne zvućala je trezveno i on nije brinuo za nju.

Ipak, kada u ponedeljak nije mogao da je dobije na telefon, vratio se kući i zatekao je mrtvu. Njen suprug je dodao i da je Pičis imala nedeljne testove na drogu, ali je njemu govorila da je sve u redu i da su rezultati testova čisti, kada su ga pitali da li sada misli da je lagala za rezultate, odgovorio je kratko: "Da".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track