Prljavo kazalište: Nismo znali šta nas čeka na Gitarijadi!
Foto: Damir Dervišagić

Zadovoljni koncertom

Prljavo kazalište: Nismo znali šta nas čeka na Gitarijadi!

Pop kultura -
Zaječarska Gitarijada, odlagana i prekidana zbog nevremena, u prva dva dana okupila je više od 100.000 ljudi na brdo Kraljevica, koje je grmelo od roka

Prvi put na scenu Gitarijade popelo se legendarno "Prljavo kazalište“.

"Nismo znali šta nas čeka, ipak je to neka mlađa publika", rekli su nam članovi benda. A čekali su ih ovacije, podignute ruke, pljesak u ritmu muzike, pevanje koje je nadjačalo Mladena Bodaleca, aplauzi i zvižduci poziva na bis... Euforični zbog onog što im je publika pružila, nisu skidali osmeh jer, valjda, nisu očekivali tako veličanstven doček rokera.

Većina publike, koja je uglas pevala hitove "Kazališta“, nije ni bila rođena kada su te pesme nastale. To je oduševilo članove ovog benda.

"Nemamo efekte u vidu golotinje. Takva vrsta promocije samo pokazuje da autori nemaju dovoljno inspiracije za stvaranje muzike. Ali činjenica je da nas godine polako gaze. Eto, nekada smo imali 28 koncerta u jednom mesecu, sada to baš i ne bismo mogli, ali držimo se", kroz osmeh kaže frontmen „Kazališta“.

Jasno se videlo da je Mladen uživao na Gitarijadi, koja je organizovana uz podršku Zaječarske pivare. On je pričao s publikom, animirao ih i glumio pijanca uz pesmu „Mi plešemo“, koju je u šali otpevao „Mi pijemo cijeli dan i noć“.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track