SVETSKA PREMIJERA: Spremite se za spektakularan nastup Sanje Ilić i Balkanike na Bir festu!

Koncert u petak, 15. avgusta na Ušću

SVETSKA PREMIJERA: Spremite se za spektakularan nastup Sanje Ilić i Balkanike na Bir festu!

Pop kultura -
Posle niza uspeha u zemlji i svetu u prethodnih 14 godina sa Balkanikom, Sanja Ilić nastavlja da neguje etno muziku Balkana, ali ovaj put na način da je ceo svet razume

Sanja Ilić i Balkanika pripremaju spektakularan nastup na Beer FestuNastupom na 12. Belgrade Beer Festu, u petak 15. avgusta.

Oni započinju novu eru svog stvaralaštva.Posle niza uspeha u zemlji i svetu u prethodnih 14 godina sa Balkanikom, Sanja Ilić nastavlja da neguje etno muziku Balkana, ali ovaj put na način da je ceo svet razume.

Pesme su uglavnom na engleskom, a notu modernog zvuku Balkana je pridodao producent Boris Krstajić.Od sada Balkanika broji 9 članova, 2 pevačice, Nevena i Danica i po prvi put u svom sastavu ima solo pevača, mladog Mladena Lukića koji svira i trombon.

Gost grupe biće i rege muzičar Kojot, takodje trombonista, član mnogih beogradskih grupa. Sanja jedva čeka nastup pred beogradskom publikom, jer će i muziciranje fenomenalnih novih mladih muzičara biti dodatna energija i nov adrenalin na bini, koji će sigurno preći u publiku medju 150.000 posetilaca.

Osim novog sastava benda, mnogo je urađeno i na vizuelnom doživljaju Sanjinog stvaralaštva, počev od kostima, koreografije do scenskih efekata, koji će na posetioce Beer Festa ostaviti poseban utisak.

Put na svetsku muzičku scenu Sanje Ilića i Balkanike upravo počinje nastupom na ovogodišnjem Beer Festu, jer će premijerno izvesti samo pesme sa novog albuma koji će izaći tek krajem ove godine. Znači …. Svetska Premijera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track