BIR FEST: Program za sve dane!

Od 13. do 17. avgusta

BIR FEST: Program za sve dane!

Pop kultura -
Posetioce Bir festa pored velike ponude domaćih i inostranih pivskih brendova očekuje izuzetan muzički program

Najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi i jedan od zaštitnih znakova Beograda, ovogodišnji 12. Beer Fest počeo je danas na Ušću i trajaće do 17.avgusta.

Posetioce Bir festa pored velike ponude domaćih i inostranih pivskih brendova očekuje izuzetan muzički program. Na otvaranju će nastupiti svetska zvezda, dobitnik pet Gremi nagrada Si Lo Grin koji u Beograd dolazi uz pomoć ambasade SAD.

Prvog dana festivala nastupiće srpski bendovi BlekBox, Love Hunters, iz Hrvatske Parni Valjak i Felix Da Housecat iz SAD.

U četvrtak, 14. avgusta posetioce pivskog festivala zabavljaće srpski bendovi Real Tribute, Garavi Sokak, Bajaga & Instruktori, Sharks, Snakes & Planes, Bad Copy.

U petak, 15. avgusta na 12.Beer festu u muzičkom programu nastupiće muzičari iz Srbije RockFelers, Real tribute, Sanja Ilić i Balkanika, Atheist Rap, Goblini, gosti iz BiH popularni Plavi Orkestar i Darren Emerson iz Velike Britanije.

Za vikend Beogradjane i njihove goste iz zemlje i sveta očekuje izuzetno bogat muzički program, u subotu,16. avgusta nastupiće GodDamn, Faith No More tribute band, Kanda, Kodža i Nebojša, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Orthodox Celts, Dejan Petrović Big Band iz Srbije, Hladno Pivo iz Hrvatske i Edo Maajka iz BiH.

U nedelju, 17. avgusta nastupiće srpski muzičari Night Train Blues Band, Niagara, Di Luna Blues Band, Bilja Krstić & Bistrik Orćestra, Van Gogh, YU Grupa, Darkwood Dub i S.A.R.S.

Organizatori su pozvali sve ljubitelje piva i dobrog provoda da zbog velikog interesovanja na vreme kupe ulaznice koje koštaju 300 dinara. To mogu učiniti na svim biletarnicama Eventima, a sutra na dan otvaranja ulaznice će biti dostupne i na tri prodajna mesta koja će biti postavljena ispred ulaza na festival.Ulaznice će se plaćati samo za veliko otvaranje, dok je za naredna četiri dana ulaz besplatan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track