Marija Šerifović na dodeli MTV nagrada
Foto: Rojters

Prisustvovala glamuroznoj ceremoniji u Kaliforniji

Marija Šerifović na dodeli MTV nagrada

Pop kultura -
Marija uživo ispratila pravi muzički spektakl, kojem su prisustvovale svetske zvezde. Bijonse se rasplakala zbog muža džej zija i ćerke Blu Ajvi!
1 / 3 Foto: Ap

Marija Šerifović prisustvovala je za vikend dodeli MTV video-nagrada, koja je održana dva sata posle ponoći u Forumu, dvorani u Inglvudu. Srpska pevačica, koja već nekoliko dana boravi na Beverli Hilsu, pohvalila se na društvenim mrežama akreditacijama za crveni tepih.

Među značajnim ličnostima... Marija Šerifović
Među značajnim ličnostima... Marija Šerifović

Dodeli su prisustvovale i najveće muzičke zvezde. Najkontroverzniji nastup imala je Niki Minaž. O njenim plesnim pokretima koji su otkrivali golu zadnjicu dovoljno je govorio šokirani izraz lica Rite Ore.

Šokirala nastupom... Niki Minaž
Šokirala nastupom... Niki Minaž

Iako se i ove godine pojavila na dodeli, a njen video za „Wrecking Ball“ proglašen je najboljim, Majli Sajrus nije bila zvezda večeri. Tu čast prepustila je Bijonse, koja je osvojila najviše nagrada. Njoj su podrška bili muž Džej Zi i ćerka Blu Ajvi, koji su joj uručili Majkl Džekson video vangard avord. Oni su time demantovali da se razvode, a svoju ženu reper je nazvao najvećom živom pevačicom što je nju rasplakalo.- Tako sam srećna. Hvala vam. Ne znam šta da kažem, ali svima sam veoma zahvalna. Zahvaljujem bogu na ovom trenutku. Mnogo te volim. I tebe, moja bebo - poručila je Bijonse suprugu i ćerki. Malena Blu Ajvi zapljeskala je svojoj majci i u mikrofon uzviknula: „To, mama!“

Dirljiva scenaMAJLI PLAKALA DOK JE NJENU NAGRADU PREUZIMAO BESKUĆNIKMajli Sajrus pobednila je u kategoriji najboljeg videa godine. Pevačica je na pozornicu poslala mladog beskućnika koji je umesto nje primio ovu značajnu nagradu.Mladić je održao govor u korist 1,6 miliona dece i mladih begunaca i beskućnika u Americi. Dok je bio na pozornici, Majli je plakala, a zatim mu se pridružila. To je bio njen doprinos borbi z apomoć beskućnicima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track