Kim Kardašijan proglašena za ženu godine!
Foto: Ap

GQ nagrada

Kim Kardašijan proglašena za ženu godine!

Pop kultura -
U obrazloženju zašto je uopšte dobila nagradu stoji između ostalog da je ona kraljica društvenih mreža i da je jedna od najpoznatijih žena na svetu

Glave su se okretale za Kim Kardašijan na dodeli godišnjih GQ nagrada. Rijaliti zvezda je došla u čipkanoj providnoj kombinaciji i to da bi pokupila glavnu nagradu. Kim je na crveni tepih u Londonu stigla u pratnji muža Kanje Vesta. On ju je je sve vreme pipkao, pomagao da namesti suknju, a verovatno je bio najponosniji kada je starleta odbrusila voditelju ceremonije jer je prilikom predstavljanja nije oslovio kao gospođu Vest.

"Sada je Kim Kardašijan Vest", ispravila je ona glavnog i odgovornog urednika prestižnom magazina "GQ" kada je preuzela nagradu za ženu godine.

"Hvala magazinu za priznanje, i mom mužu koji čini da se svakog dana osećam kao žena godine", rekla je Kim. U obrazloženju zašto je uopšte dobila nagradu stoji između ostalog da je ona "kraljica društvenih mreža i da je jedna od najpoznatijih žena na svetu".

Nagradu je sinoć dobio i Luis Hamilton, kao sportista godine ali i Toni Bler. Igi Popu je nagradu uručio Džoni DepTakođe, nagrađen je i Igi Pop u kategoriji ikone, Kara Delevinj kao manekenka godine, Lijam Nison...

Igi Pop
Igi Pop

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track