Najnovije vesti

SAVRŠENE I ZGODNE: 7 holivudskih zvezda koje imaju seksi noge!
Foto: Rojters

Dobre za igranje

SAVRŠENE I ZGODNE: 7 holivudskih zvezda koje imaju seksi noge!

Pop kultura
Ove dame mnogo rade na zatezanju i oblikovanju svojih noga i svakom prilikom žele da istaknu svoje najbolje atribute
1 / 3 Foto: Roj

Bilo da poziraju na crvenom tepihu ili su slučajno fotografisane tokom šetnje, ove poznate dame vole da ističu svoje najbolje atribute - savršeno oblikovane noge. Ovih sedam dama može sigurno da stoji na štiklama.

1) KAMERON DIJAZOva loša učiteljica i opasni Čarlijev anđeo ima savršene noge. Kameron Dijaz (42) očigledno radi na svojim nogama, ali ne preteruje sa vežbama, jer još mišići nisu toliko izraženi, a noge su joj vidno zategnute.

2) DŽENIFER LOPEZDženifer Lopez (45) je na svakom svom nastupu veoma živahna i kao igračica koja je konstantno u formi ne može imati loše noge. Prvi redovi publike na njenim nastupima to najbolje znaju.

3) DŽENIFER ANISTONI Dženifer Aniston (45) pazi na svoje noge i redovno radi vežbe za zatezanje. Zbog toga ih ističe svakom prilikom.

4) ROUZI HANTINGTON-VAJTLIRouzi Hantington-Vajtli (27) nisu potrebne ni cipele sa štiklom da bi se videlo koliko su joj noge zategnute i seksi.

5) GVINET PALTROUGvinet (41) ni bol nije prepreka do savršenih nogu. Ona redovno radi vežbe za noge koje su isprobali mnogi njeni obožavaoci i na svojoj koži osetili kakvu žrtvu Gvinet podnosi za lepotu.

6) ŠARLIZ TERONŠarliz (39) je žena kojoj se malo koja zamerka može naći. To važi i za njene vitke i zategnute noge. Sasvim je jasno zašto je iskusni Šon Pen izabrao baš nju.

7) RIJANAVeć je poznato da je Rijana (26) svesna da ima seksi noge, pošto su joj šorcevi jedan od omiljenih odevnih predmeta.

(žena)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...