(VIDEO) VODILA DNEVNIK: Sendi (53) spavala sa 140 muškaraca i još nije našla pravog!

Željna ljubavi

(VIDEO) VODILA DNEVNIK: Sendi (53) spavala sa 140 muškaraca i još nije našla pravog!

Pop kultura -
Gospođa Nardo jednom se udala i dobila dete sa čovekom kome je dala sve desetke u svom dnevniku, ali brak nije trajao jer sa njim nešto mentalno nije bilo u redu i sada i dalje traži onog pravog

Sendi Nardo (53) iz Dablina tvrdi da je do sada spavala sa 140 muškaraca. Ona je za sve to vreme vodila detaljan dnevnik gde je pisala o tome kako se koji od njih pokazao.

Skupila je toliko muškaraca tokom godina jer je tražila idealnog, što uopšte nije lako, a takođe voli da "sakuplja stvari", pa joj je vođenje dnevnika o osvojenim muškarcima ušlo u naviku.

Sendi je rekla da su to uglavnom bile "veze za jednu noć" jer je često putovala zbog posla prevodioca. U svom dnevniku ona ih je rangirala na osnovu izgleda, stila i emotivnog stanja, ali i bogatstvu i dužini veze sa njima. Uglavnom ih je upisivala po nadimcima, kao što su "italijanski princ", "plavi fotograf" i "perverznjak"...

"Neki od njih su mi bili zvanično momci, ali ja bih se onda preselila zbog posla. Uglavnom su to bile veze za jednu noć i nikada se nisu ponovile, a ja sam morala da ih stavim u moju "malu crnu knjižicu", ispričala je Sendi.

Interesantno je da se ova žena jednom udala i dobila dete sa čovekom kome je dala sve desetke u svom dnevniku, ali kako kaže, brak nije trajao jer sa njim "nešto mentalno nije bilo u redu" i sada i dalje traži "onog pravog".

"Nisam baš sigurna da postoji osoba koja poseduje sve te karakteristike. Zato nikada nisam htela da se zadovoljim samo jednim muškarcem ako nije imao sve te karakteristike. Dnevnik je dobar način da se prisetite i vidite kroz šta ste prošli. Takođe, dnevnik mi omogućava da pozovem nekog od njih za određenu priliku. Recimo, ako moram da idem negde, pozvaću onog sa kolima, a ne onog kog sam označila da ima dobar smisao za humor", rekla je Sendi.

http://www.youtube.com/watch?v=r4f-leGgwAg

(dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track