(VIDEO) PRIJATELJE SU SVI VOLELI: Ove greške u seriji sigurno niste primetili!
Foto: Wikipedia

Jedan od najvećih sitkoma svih vremena

(VIDEO) PRIJATELJE SU SVI VOLELI: Ove greške u seriji sigurno niste primetili!

Pop kultura -
Tokom cele serije svi su likovi vrlo nedosledni kada je reč o njihovim godinama, pa tako Rejčel u jednoj sezoni rođendan slavu u maju, a u drugoj u junu

"Prijatelji" su zasigurno jedan od najvećih sitkoma svih vremena, ali za svih tih godina emitovanja imali su niz nedoslednih situacija.

Tokom cele serije svi su likovi vrlo nedosledni kada je reč o njihovim godinama. U sedmoj sezoni prikazuje se kako Rejčl slavi svoj 30. rođendan i vrlo je uznemirena zbog te brojke. U jednoj sezoni rođendan joj je u maju, a u drugoj u junu.

http://www.youtube.com/watch?v=glKJ290nDkQ

U prvoj sezoni Džoj kaže da mu je 25 godina, a u drugoj sezoni 28, dok u sedmoj sezoni kaže kako mu je 31 godina.

Slične se nepravilnosti pojavljuju i narednih sezona. S obzirom da su Rejček i Monika zajedno išle u srednju školu, trebalo bi da u svakoj novoj sezoni imaju jednak broj godina, ali su i to uspeli da zabrljaju. U prvoj sezoni imale su 26 godina, a u četvrtoj sezoni 28. Ros je u trećoj, četvrtoj, ali i petoj sezoni imao 29 godina. U jednoj od sezona majka Rosa i Monike, Džudi, kaže da su njeni roditelji umrli vrlo mladi. Međutim u epizodi "The One Where Nana Dies Twice" majka je izgledala prilično staro. Takođe, u sedmoj sezoni Džek tražeći pravni savet kao da otkriva da su njeni roditelji još živi.

http://www.youtube.com/watch?v=LQz70-Mp8iA

Kerol nije bila prva i jedina Rosova partnerka pre Rejčel. Ros je pričao Čendleru i Džoou da mu je bivša supruga Kerol jedina žena s kojom je spavao. Ta priča držala je vodu u ranim sezonama. U sedmoj sezoni Ros optužuje Čendlera da je spavao s čistačicom tokom faksa, a Čendler je rekao Rosu da je zapravo bio bio on, što Ros ne osporava.

U desetoj sezoni epizode "The One With The Late Thanksgiving" Rejčel se pohvalila da će ući u stan Monike i Čendlera iako su ga oni zaključali, spomenuvši da ima ključ otkako su bile cimerke. Međutim, u međuvremenu su oni promenili bravu pa tako nešto nije bilo moguće.

http://www.youtube.com/watch?v=Ji2RWTcucRQ

U epizodi "The One Where Everybody Finds Out" u petoj sezoni zgrada iza Rosovog stana u potpunosti se izmenila od početka do kraja pomenute epizode - u jednom je trenutku potpuno urušena, sa skelama, a u drugom obnovljena.

http://www.youtube.com/watch?v=GIrZ_nEfj1M

(Tportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track