REVIJA PAL ZILERI: Veče u znaku Ivane Španović
Foto: Kurir Štampano

Modna promocija u duhu šezdesetih godina

REVIJA PAL ZILERI: Veče u znaku Ivane Španović

Pop kultura -
Prelepa sportiskinja pokazala da i muška odela na zgodnim ženama savršeno stoje
1 / 8 Foto: Kurir Štampano

Svi koji su sinoć posetili Belekspo centar imali su prilike da vide sjajnu reviju brenda „Pal Zileri“. Ovog puta elegancija jednog od najvećih umetnika i kulturnih stvaralaca 20. veka Lukina Viskontija bila je inspiracija za novu kolekciju jesen/zima 2014-2015. Ovaj vrhunski umetnik neorealizma, pozorišni režiser, sofisticirani perfekcionista i aristokratski esteta bio je stilska ikona, simbol elegancije šezdesetih godina.

Suzana Perić
Suzana Perić

To je bilo vreme kad je oblačenje postalo umetnost za dendije. Estete su svoj stil iskazivale kroz kombinaciju kariranih sakoa s pantalonama u boji, uz široke revere i izrazito dezenirane kravate. Ovako bogat dizajn inspirisao je novu kolekciju Pala Zilerija za predstojeću sezonu jesen/zima. Izbor boja nas uvodi u četiri osnovne teme - napuljskoplava u kombinaciji s neboplavom i svetlosivom, boja konjaka u kombinaciji sa antracitsivom i zagorelocrvenom, oktanskoplava, naglašena nežnom nijansom geranijuma, kao i svetlobež presečena lila i svetlosivom nijansom.

Ono po čemu će se ovaj događaj pamtiti je povratak nekih sjajnih manekena koji se dugo nisu pojavljivali na pisti, kao i po legendama srpskog manekenstva, starim (ne po godinama, već po stažu) Đoki Kortini i Nevenu Boškoviću. Iznenađenje večeri bila je prelepa Ivana Španović, koja se pojavila u muškom odelu i izazvala ovacije publike.Na reviji su se mogle primetiti brojne poznate ličnosti, među kojima Suzana Perić, Zvezdan Terzić, Slavko Beleslin, Vlada Mandić...Sve u svemu, Pal Zileri ni ovog puta nije razočarao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track