Ove zvezde su zamalo oborile Instagram!
Foto: Instagram

Previše seksi

Ove zvezde su zamalo oborile Instagram!

Pop kultura -
Ovo su samo neke od fotografija koje su u protekloj godini "uzdrmale" internet svet
1 / 6 Foto: Instagram

U svetu modernih komunikacija, vesti putuju brže nego ikada. Jedna objavljena slika na "Instagramu" ili "Tviteru", u deliću trenutka postaje vidljiva na drugom delu planete. Ovo su samo neke od fotografija koje su u protekloj godini "uzdrmale" internet svet.

Kendal Džener Mlada članica Kardašijan-Džener klana, Kendel izazvala je popriličnu zbrku na Instagramu kada je na svom profilu postavila fotografiju na kojoj je obučena za večernji izlazak. Uz sliku je i stavila komentar "Malo grudi sa strane nikom nije škodilo". Fotka je postala momentalna internet senzacija i za kretko vreme dobila više od 500.000 lajkova.

Niki Minaž Pre dva meseca, Niki Minaž najavila je izlazak novog albuma "The Pink Print" zanimljivom pesmom "Anakonda" i još zanimljivijom fotografijom koju je postavila na svoj Instagram profil. Fotografija je dobila preko 300.000 lajkova i ujedno izazvala lavinu komentara na istu.

Džastin Biber Mladi pevač je potpuno zaludeo Instagram nakon što je objavio fotografiju sa glumcem Vil Smitom. Pevač je stavio jednostavan naziv "Ja i ujka Vili", a fotografija je dobila više od milion i 500 hiljada lajkova.

Rijana Kakva bi ovo lista bila da nema Rijane na njoj? Uprkos tome što su njeni obožavaoci navikli da je gledaju u prozirnim haljinama, pevačica je odlučila da i do kraja pokaže svoje grudi tokom fotografisanja za naslovnicu francuskog magazina "Lui". Fotografija je dobro uzdrmala internet svet, a zbog pokazivanja intimnih delova tela je sklonjena sa Instagrama.

Džejms Franko Samoproklamovani kralj "selfi" fotografija Džejms Franko, u maju ove godine je postavio fotografiju na Instagramu na kojoj pozira skoro potpuno nag, a rukom se drži za genitalije. Zbog masovne histerije njegovih obožavatelja, glumac je morao da ukloni fotografiju.

Džej Zi i Blu Ajvi Suprug i ćerkica pop pevačice Bijonse su bile pravi hit na društvenim mrežama. Iako se radi o fotografiji koja je slikana s leđa, to nije umanjilo njen značaj na Instagramu, pa je tako skupila više od milion lajkova.

Oskarovski selfiDefinitivno fotografija koja je "srušila" internet je nastala tokom ovogodišnje dodele Oskara. Na njoj poziraju neki od najvećih glumaca u Holivudu poput Anđeline Žoli, Bred Pita, Dženifer Lorens i mnogih drugih.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track