HOLIVUDSKE ZVEZDE KOJE NEMAJU DUŠU: Davili pse, drogirali ih, rizli glave golubova, grizli glave gol
Foto: Rojters

Šokantno

HOLIVUDSKE ZVEZDE KOJE NEMAJU DUŠU: Davili pse, drogirali ih, rizli glave golubova, grizli glave gol

Pop kultura -
Postoje pet slavnih i velikih zvezda za koje je utvrđeno da su zlostavljali životinje što zbog dosade, što zbog svoje surovosti

I dok mnoge zvezde aktivno učestvuju u borbi za prava životinja, pojedini dospevaju u centar medijske pažnje baš iz suprotnih razloga. Postoje pet slavnih i velikih zvezda za koje je utvrđeno da su zlostavljali životinje.

1. Ozi OzbornSlučaj zlostavljanja životinja Ozija Ozborna desio se na jednom koncertu kada je pevač odgrizao glavu slepom mišu. Iako se incident desio pre mnogo godina čini se da ga i dalje ljudi pamte po tome. Ozi je jednom rekao da nije znao da u ruci drži pravog slepog miša već je mislioda je gumeni, i tek nakon što je mu je odgrizao glavu, shvatio je šta je uradio. U svojoj autobiografiji je takođe napisao da je jednom "odgrizao glavu golubu jer mu je bilo dosadno na poslovnom sastanku".

2. Paris HiltonSvog omiljenog psa Zvončicu Paris Hilton vodila je svuda sa sobom, sve dok jedan od njenih radnika nije našao mrtvog psa u ormaru Hiltonove. Ispostavilo se da je to bio način na koji bogata naslednica izlazi na kraj sa kućnim ljubimcima koji joj dosade. Jednostavno bi ih zaključala u jedan od ormara u kući i posle bi zaboravila na njih.

3. Majkl VikVerovatno najdrastičniji primer zlostavljanja životinja koji se pogodio javnost, vezuje se za ime kvoterbeka iz „Atlanta Falcons“ Majkla Vika. Inspektori su u aprilu 2007. godine došli na Vikovu imovinu u Virdžiniju. Zatekli su 54 psa, povređena i unakažena. Saznali su da je kvoterbek organizovao borbe pasa u ringu. Njegovi psi nisu samo mučeni, već ukoliko ne bi mogli da se bore više, on bi ih obesio ili udavio. Zbog ovog slučaja je Vik dobio 23 meseca u zatvoru što je neuobičajeno stroga kazna kada je u pitanju zlostavljanje životinja. Privremeno je suspendovan iz NFL-a.

4. Kortni LavKortni Lav je optužbe o zlostavljanju životinja uglavnom zanemarivala, a sumnjalo se da im nanosi zlo zbog svojih problema sa drogom. Možda je baš njena zavisnost o narkoticima uzrokovala to što je Kortni zaboravi da ode po psa kod veterinara (pas je proglašen napuštenim i odveden u azil). Jedan pas joj je uginuo jer ga nije čuvala pa je on progutao tablete, dok je drugi bio ozbiljno bolestan nakon žvakanja grudnih implanti koje je zaboravila na stolu.

5. Džesi DžejmsBivši muž glumice Sandre Bulok i nekadašnja zvezda Diskaverija izgubio je na popularnosti od kad se posumnjalo da više svojih pit bulova vodi na borbe pasa u ringu. Te borbe rezultirale su da jedan od pasa zadobije oozbiljne povrede koje su morale hirurški da se saniraju. Veruje se da je ovo razlog zbog čega ga je glumica ostavila.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track