BRZO SE SNAŠLA POSLE RASKIDA: Maraja Keri već našla novog dečka?!
Foto: Rojters

Ne oglašava se

BRZO SE SNAŠLA POSLE RASKIDA: Maraja Keri već našla novog dečka?!

Pop kultura -
Popularna Maraja utehu je našla u zagrljaju režisera Breta Retnera koji je režirao film "Hercules"

Glasine o razvodu i svađama između Maraje Keri i Nika Kenona tek su nedavno počele, a slavna pevačica navodno je već našla zamenu.Nik je navodno prevario majku svoje dvoje dece, ali čini se da mu Maraja nije ostala dužna.

"Page Six" tvrdi kako je popularna Maraja utehu našla u zagrljaju režisera Breta Retnera koji je režirao film "Hercules".

Maraja i Bret znaju se već duže vreme te su zajedno radili na nekoliko projekata, a tajni izvori kažu kako se sve češće čuju i nalaze u tajnosti.

Maraja je poznata po ljubavi prema raskošnim putovanjima pa je navodno s novim ljubavnikom već otišla i u Aspen kako bi se malo opustila.Obožavatelji pevačice pak tvrde kako na najnovijim Instagram fotkama Maraja još uvek nosi i venčani i verenički prsten te kako brak s Nikom još uvek nije gotov.

Inače, Bret je režirao i pevačičine spotove "Heartbreaker" i "We Belong Together" u kojem glumi i Ventvort Miler.Obožavatelji pevačice pak tvrde kako na najnovijim Instagram fotkama Maraja još uvek nosi i venčani i verenički prsten te kako brak s Nikom još uvek nije gotov.

Inače, Bret je režirao i pevačičine spotove "Heartbreaker" i "We Belong Together" u kojem glumi i Ventvort Miler.

Maraja i Nik Kenon, foto Ap
Maraja i Nik Kenon, foto Ap

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track