NJUJORK ZA OVNOVE, RIM ZA STRELČEVE: Za svaki horoskopski znak postoji grad iz snova

Astrologija

NJUJORK ZA OVNOVE, RIM ZA STRELČEVE: Za svaki horoskopski znak postoji grad iz snova

Pop kultura -
Nestalnoj prirodi Blizanaca odgovara promenjivost San Franciska, a nežne Ribe oduševiće se Venecijom

Pogledajte kako se slažu horoskopski znaci i gradovi.

Ovan – NjujorkUžurbanost i uzbuđenje koje sadrži Njujork idealno je za Ovnove. Ovnovi su, kao jake vođe, strastveni, energični sa divljim avanturističkim duhom, a obožavaju i dobre žurke – sve što u Njujorku mogu da pronađu.

Bik – PortlandPortland u Oregonu bogat je hranom, vinom, kafom i kulturom – sve što je potrebno da se Bik oseća kao kod kuće. Odgovara mu i to što je u pitanju mali grad, sa pregršt parkova za pešačenje, planinarenje, što će zadovoljiti potrebu za prirodom koju imaju Bikovi.

Blizanci – San FranciskoNestalnoj prirodi Blizanaca odgovara promenljivost San Franciska. To što je u blizini voda, samo je još jedan plus. Ovaj grad u Kaliforniji odličan je za njihovu neuhvatljivu prirodu.

Golden Gejt most, foto AP
Golden Gejt most, foto AP

Rak – ParizRakovi su romantični i kreativni sa mnogo ljubavi prema istoriji i tradiciji. Oni su odlični kuvari i cene svoju porodicu. Pariz je savršeno mesto za njih.

Lav – Los AnđelesLavovi vole svetlost reflektora, tako da je LA savršen grad za njih. Oni će uživati s jedne strane u plažama, a s druge u svetlima Holivuda.

Foto Rojters
Foto Rojters

Devica – BostonIntelektualni Boston prepun detalja, zadovoljiće potrebe svake Djevice. Okupan je istorijom, a vrvi od univerziteta i visokoškolskih ustanova. Uz muzeje, sportske hale i pozorišta, ima dovoljno sadržaja kojom će da okupira njihovu pažnju.

Vaga – VašingtonZnak koji prije svega, vjeruje u pravdu. Vage su smirene i racionalne, a opet vole i dobre debate. Vašington je stoga idealan grad za njih.

Škorpija – Nju OrleansJaka, energična i radoznala priroda Škorpija čini ih idealnim za Nju Orleans. Lepota ovog grada, dramatičnost, ali i noćni život, savršeno im odgovaraju.

Strelac – RimEnergični i entuzijastični, oni u znaku strelca vole da istražuju. Oni će naći pregršt zanimljivosti za istraživanje u Rimu, što je za avanturiste idealno.

Foto Rojters
Foto Rojters

Jarac – Solt Lejk SitiJarčevi su posvećeni, vredni i u Solt Lejk Sitiju moći će da pronađu mnogo toga što će im okupirati pažnju. U veličanstvenim planinama koje okružuju grad videće svoje životne ciljeve koje pokušavaju da dostignu.

Vodolija – SidnejVodolije će biti inspirisane prelijepim lukama koje okružuju Sidnej. Pod kožu će im se uvući i prijatni, prijateljski nastrojen narod Australije.

Ribe – VenecijaVodene ulice Venecije, mesto su iz mašte jednu Ribu. Ove nežne, velikodušne duše videće da ih ispunjavaju umetničke i bajkovite strane ovog mističnog grada.

Foto Fonet
Foto Fonet

(Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track