RIKI MARTIN O MUKAMA GEJ RODITELJSTVA: Sin me je pitao da li sam ga ja nosio u stomaku!

Objasnio mu sve

RIKI MARTIN O MUKAMA GEJ RODITELJSTVA: Sin me je pitao da li sam ga ja nosio u stomaku!

Pop kultura -
Bili ste u mom srcu i još uvek ste u mom srcu, rekao sam mu. Nisam mogao samo na tome da ih ostavim, pa sam nastavio da im objašnjavam, ispričao je pevač

Riki Martin objasnio je svojim sinovima blizancima kako su došli na svet.

Popularni latino pevač koji se pre nekoliko godina javno deklarisao kao homoseksualac, ponosni je otac blizanaca Matea i Valentina, koje je pre sedam godina dobio uz pomoć surogat majke.

Riki je tada napravio pauzu u svojoj karijeri kako bi mogao da se posveti sinovima, a pre nekoliko dana je gostovao u jednoj emisiji, i na pitanje voditeljke šta mu je najteže palo u roditeljstvu do sada, on je rekao da su to pitanja o tome kako su došli na svet.

"Sin me je pitao "Tata, jesi li me ti nosio u stomaku", a ja sam mu rekao "Bili ste u mom srcu i još uvek ste u mom srcu". Nisam mogao samo na tome da ih ostavim, pa sam nastavio da im objašnjavam - "Postoji jedna žena koju jako volim, a ona mi je pomogla da vas donesemo na ovaj svet. Pozajmila mi je svoj stomak da biste vi došli na svet, a kada ste se rodili ona mi je vas dala u ruke", rekao je Riki tom prilikom.

Foto AP
Foto AP

Inače, u poslednje vreme su kružile informacije o tome da pevač očekuje ćerku, što je on demantovao, ali je priznao da bi voleo da ponovo postane otac.

U medijima se spekulisalo da su Riki i plivač Ian Torp u vezi, i još uvek niko od njih to nije demantovao.

Foto AP
Foto AP
http://www.youtube.com/watch?v=rgfqgNizDMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track