Najnovije vesti

ŽELJA GLUMCA IZ SREĆNIH LJUDI: Popara hoće da bude Radovan Karadžić!
Foto: Printscreen RTS

Da li vam liče?

ŽELJA GLUMCA IZ SREĆNIH LJUDI: Popara hoće da bude Radovan Karadžić!

Pop kultura
Popara više laže, izmišlja, fantazira, pravi se važan. Ali ne na onaj grub i primitivan način kakvih ima likova u seriji. On ima nešto, po meni, prosto da ti ga bude žao, kaže glumac Zoran Rankić

Naši ljudi vole naše ljude, ali na televiziji, kaže u svom stilu veliki glumac Zoran Rankić, glumac koji je široj javnosti postao poznat tumačeći lik Popare u seriji "Srećni ljudi".

Bahati direktor, ženskaroš, galamdžija – foto-robot negativca. Ali, Zoran Rankić je uspeo da od lošeg jela, Popare, napravi delikates.

Sam Rankić smatra da je Popara apsolutno nedužan čovek.

"Popara više laže, izmišlja, fantazira, pravi se važan. Ali ne na onaj grub i primitivan način kakvih ima likova u seriji. On ima nešto, po meni, prosto da ti ga bude žao. On je u oblacima, on izvodi predstavu za sebe“, veruje Rankić.

Rankić je, kažu, bio najbolji Kalabić, voleo bi, kaže, zbog fizičke sličnosti da igra Radovana Karadžića. A da li je imao neke političke uzore kad je osmišljavao lik Popare?

"Pa jeste meni neko spomenuo Šešelja u pripremama, međutim, zaista nikad nisam imao asocijaciju ni u podsvesti sa njim. Ja sam se nekoliko puta zaprepastio gledajući na snimanju kadrove. Ja sam imao toliko sličnosti sa nekim drugim čovekom, sa Radovanom Karadžićem... preporučujem se“, ističe Rankić.

 

Foto: Rojters
Foto: Rojters

http://www.youtube.com/watch?v=1fb8C6IcB88

(RTS)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...