(FOTO) IZBOR ZA MIS 2014: Košarkašica Marija Ćetković (20) najlepša je Srpkinja!
Foto: Promo

Finalno veče posvećeno Nadeždi Petrović

(FOTO) IZBOR ZA MIS 2014: Košarkašica Marija Ćetković (20) najlepša je Srpkinja!

Pop kultura -
Marija je bila mis Vojvodine i ona je reprezentativka Srbije u košarci, ima 20 godina
1 / 7 Foto: Promo

Mis Srbije za 2014. je Marija Ćetković iz Feketića. Marija je bila mis Vojvodine i ona je reprezentativka Srbije u košarci, ima 20 godina i studira ekonomiju u Novom Sadu.

Prva pratilja je Daša Radosavljević (20) iz Kragujevca, dok je druga pratilja Ana Stepanov (20) iz Kikinde.

Na ovogodišnjem izboru za najlepšu Srpkinju našle su se 20 devojaka. Finalistkinje ovogodišnjeg izbora provele su dve nedelje u Grčkoj, spremajući se finalno veče.

Kako je tema ovogodišnjeg izbora za miss Prvi svetski rat, ceremonija je u potpunosti bila prilagođena tome. Milunka Savić, Nadežda Petrović i ostale heroine Velikog rata zauzele su centralno mesto, kao i jedan heroj Amerikanac.

Finalistinje su nosile modele inspirisane muškom večernjom odećom koju je specijalno za ovu priliku kreirao Boško Jakovljević, u drugom izlazu kupaće kostime Il cuore Italiano, a u trećem večernje haljine Marije Šabić.

Proglašenju je prisustvovao veliki broj VIP zvanica, kao i gosti iz diplomatskog kora, a nakon proglašenja nove nosilice titule najlepše među najlepšima, biće upriličen after party u Pinkovim prostorijama u Šimanovcima.

23.45 - Mis Srbije je Marija Ćetković, košarkašica i mis Vojvodine, prva pratilja je Daša Radosavljević, dok je druga pratilja Ana Stepanov.

23.40 - U top 3 su ušle Ana Stepanov, Daša Radosavljević i Marija Ćetković.

23.30 - U top pet su usle Ana Stepanov, Isidora Ćirković, Marija Cetkovic, Daša Radosavljević i Kristina Jeftić.

23.20 - U top deset usli su Kristina Jeftić, Aleksandra Mitić, Isidora Ćirković, Daša Radosavljević, Teodora Kuzman, Tanja Marković, Marija Ćetković, Ana Stepanov, Andrea Cvetić i Kristina Krstović. Devojke su odgovarale na pitanja vezana za Prvi svetski rat i pokazale su zavidno znanje.

23.00 - Mis fotogenicnosti je Ana Stepanov, dok je mis šarma Marija Ćetković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track