BEZ UVIJANJA: Ovako je Merlin Monro govorila o sebi!
Foto: Printskin

Citati seks simbola

BEZ UVIJANJA: Ovako je Merlin Monro govorila o sebi!

Pop kultura -
Mudra devojka poljubi, ali ne voli; sluša, ali ne veruje; i ostavlja - pre nego što je ostavljena!

Merilin Monro svojom lepotom izazivala je divljenje mnogih žena mamila je uzdahe muškaraca. Seksi plavuša zanosnih oblina bila je žena o kojoj mnogi muškarci sanjaju seks simbol pedesetih.

Njena lepota je uvek bila u prvom planu, a ljudi su verovali da sem lepote nema šta da ponudi, te su njene mudre izreke bivale pomalo zaboravljene. Danas se verovatno često srećete sa njenim mislima i izjavama a ne znate da su njene.* Lepota je u nesavršenosti. Ludilo je genijalno i bolje je biti apsolutno smešan nego apsolutno dosadan.* Muževi su, uglavnom, dobri kao ljubavnici - kad su neverni svojim ženama!* Pravi ljubavnik je čovek koji te uzbudi i kad te poljubi u čelo, kad ti se smeje u oči ili kad samo zuri u prazan prostor.

* Ako možete navesti ženu da se smeje, možete je navesti na bilo šta!* Uvek sam kasnila na sastanke - ponekad i po dva sata. Pokušavala sam da, to, promenim, ali stvari koje su me navodile da kasnim činile su mi preveliko zadovoljstvo!"* Znala sam da pripadam javnosti i svetu. Ne zato što sam bila talentovana, ili lepa, već zato što nisam pripadala ničem i nikom drugom!"* Pre braka, devojka treba da vodi ljubav s muškarcem da bi ga zadržala. U braku, treba da ga zadrži da bi vodila ljubav s njim!

* Ja sam lepa, ali nisam božanstvena. Grešim, ali nisam zla. Dobra sam, ali nisam anđeo!* Potrebna je pametna brineta da bi glumila glupu plavušu!* Pokušavaj, drži se i uvek, ali uvek, veruj u sebe jer ako ti ne veruješ, ko hoće?! Dakle, glavu gore! I, najvažnije: smej se jer život je prelepa stvar i nudi toliko razloga za smeh!"* Niko mi nikad nije rekao da sam lepa dok sam bila devojčica. Svim devojčicama treba reći da su lepe, čak i ako nisu!"

* Istina je da nikad nisam zavaravala nikog. Ja sam im, samo, dozvoljavala da se zavaraju, sami. Nije im bilo bitno ko sam i šta sam. Umesto toga, stvarali su lik za mene. Nisam želela da se raspravljam s njima. Oni su, očigledno, voleli nekog ko nisam bila ja!"

* Mudra devojka poljubi, ali ne voli; sluša, ali ne veruje; i ostavlja - pre nego što je ostavljena!* Najlepše se osećam kad spavam. Bar, tad, mogu da sanjam!* Bolje je da vas zamrze zbog onog što ste, nego da vas vole zbog onog što niste!

* Da sam poštovala sva pravila, nikada nigde ne bih stigla.* Ne znam ko je izmislio visoke potpetice, ali sve žene mu puno duguju.* Imam previše fantazija da bih bila domaćica. Mislim da sam ja zapravo fantazija.* Postojala je devojka koja je znala kako biti srećna čak i onda kada je bila tužna. A to je važno, znate?

http://www.youtube.com/watch?v=Ps7ch4HsnbE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track