RAJKO DUJMIĆ BESAN: Oterali ste me, ali još nije gotovo. Biće kad gazda kaže da je gotovo!
Foto: Kurir Arhiva

Kraj velikog benda

RAJKO DUJMIĆ BESAN: Oterali ste me, ali još nije gotovo. Biće kad gazda kaže da je gotovo!

Pop kultura -
Ne možete mi ukrasti iz oka, nisam ni ja krao, a sve sam vam dao. Ali ovakvim potezima dovodite me na rub mojeg malog uma, rekao je muzičar

Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago uoči beogradskog nastupa oglasili su se saopštenjem kojem su izjavili kako zbog teške bolesti Rajka Dujmića grupa prestaje da radi jer više ne mogu da računaju na njega.

Članovi grupe navodno su od vođe Fosila zatražili da se pismeno obaveže da tokom najavljivane oproštajne turneje neće konzumirati narkotike, ali pošto je to odbio, razišli su se, a on je potom primljen u bolnicu.

"U ponedjeljak ujutro, kad sam se probudio u šest sati, osećao sam se kao da sam 200 kilograma lakši. Nema više razmišljanja u stilu hoće li mi dobro naglasiti “Nevene žute” i pitanja je li se jutros na vreme ustala pošto je legla u pet sati, a u 10 smo zakazali probu. I bez obzira na sve što se sada dogodilo, opet bih joj dao bubreg ako bude trebalo", rekao nam je Rajko, aludirajući na pevačicu Sanju Doležal.

"Ne možete mi ukrasti iz oka, nisam ni ja krao, a sve sam vam dao. Ali ovakvim potezima dovodite me na rub mojeg malog uma. Terate me da okrenem baš sve kad me oderete tako da su mi leđa krvava kao Hristu u Gibsonovoj "Pasiji". Ali stišćem zube, ne, nije gotovo. Biće gotovo kad gazda kaže da je gotovo", kaže Rajko Dujmić.

Jedan od autora stihova Novih fosila Neno Ninčević mu je u SMS-u između ostalog napisao: "Niko od njih nije bio po 8 sati u studiju dok smo radili pesme".

"Kad bi završili s koncertima, odlazili su na more, kupali se, uživali... A ja sam, posle koncerata i neprospavanih noći, tek onda ulazio u studio kako bih stvorio nove pesme. Rudarski je to posao. Neka, nije mi žao, neka su uživali... Ali te su pesme pisali sveti ljudi i prema njima treba imati poštovanja. Zvao me je i Tonči Huljić iz Beograda, mnogi prijatelji i kolege, nije im bilo jasno što se događa", rekao je Rajko.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track