Najnovije vesti

Kameron Dijaz: Pomoću manekenstva sam pobegla iz siromaštva!
Foto: Kurir Štampano

Otvoreno o životu

Kameron Dijaz: Pomoću manekenstva sam pobegla iz siromaštva!

Pop kultura
Manekenstvo je bila moja karta za beg iz siromaštva, rekla je glumica

Kameron Dijaz, danas jedna od najpoznatijih i najbolje plaćenih holivudskih glumica, u intervjuu za jedan magazin otvoreno je pričala o teškim životnim uslovima pre slave.

"Mrzela sam školu, nisam imala šanse da dobijem neku stipendiju, a moji roditelji nisu mogli da priušte plaćanje fakulteta. Tako sam počela da se bavim manekenstvom. To mi je donelo putovanja i novac. Manekenstvo je bila moja karta za beg iz siromaštva", rekla je glumica.

Danas 42-godišnja Kameron ne libi se da u javnosti iznese i svoje, ponekad prilično radikalne, stavove o roditeljstvu, vezama i porodici. Međutim, u intervjuu je takođe priznala da je poslednjih godina "malo omekšala" u svojim stavovima.

"Ako osnujem porodicu i budem imala decu, super. Ako ne, ništa. Ne opterećujem se time i ne zamaram se očekivanjima drugih. Ako to učinim, učiniću to zbog sebe, ne zato što se tako mora", rekla je Dijaz.

Ona je takođe istakla da uprkos teškom detinjstvu i siromaštvu koje je prethodilo njenoj slavi, nikada nije gubila nadu i da veruje da je upravo to ono što je bilo ključno na njenom putu prema uspehu.

(index.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...