Najnovije vesti

Tragični sunovrat nekadašnjeg zavodnika: Dva puta su mi amputirali nogu, srećan sam što sam živ!
Foto: Printskrin

Žan Majkl Vinsent

Tragični sunovrat nekadašnjeg zavodnika: Dva puta su mi amputirali nogu, srećan sam što sam živ!

Pop kultura
Žan Majkl Vinsent nekada je zarađivao po 200.000 dolara po epizodi serije, a danas se bori sa alkoholizmom i dugovima

Nekada najplaćeniji glumac Žan Majkl Vinsent sada živi kao alkoholičar koji je pre dve godine umalo umro od infekcije, zbog čega mu je amputirana desna noga.

 

Sredinom 80-ih, Vinsent je zarađivao 200.000 dolara po epizodi televizijske serije "Airwolf" u kojoj je glumio pilota helikoptera. Ipak, čak i dok je snimao TV emisiju, Vinsent je priznao da ima problema sa drogom i alkoholom, a sada priznaje da i dalje ima problem sa alkoholom.

 

On je takođe preživeo dve saobraćajne nesreće. U prvom incidentu koji se dogodio 1996. godine, Vinsent je slomio tri vratna pršljena i zadobio trajne povrede glasnih žica, zbog čega ni danas ne može normalno da govori. Druga nesreća se dogodila 2008. godine, a već 2012. godine zadesila ga je nova nesreća. Naime, kao rezultat bolesti perifernih arterija, Vinsent je dobio infekciju na desnoj nozi, nakon čega je i amputirana.

 

"Osećao sam se kao da sam se tukli bičem", rekao je Vinsent, a njegova treća supruga Ana, priznala je da su joj lekari rekli da su male šanse da preživi infekciju ukoliko mu ne amputirajuda donju polovinu desne noge.

 

Vinsent se hrabro borio da ostane živ. Nakon mesec dana provedenih na odeljenju za oporavak, infekcija desne noge se još više raširila, nakon čega su morali da mu odstrane još veći deo desne noge.

Glumac sada hoda pomoću proteze, a ponekad je primoran da koristi i invalidska kolica. On priznaje da se i dalje bori sa alkoholizmom i da neće razgovarati o tome kako je on dugo bio trezan. Pored borbe sa sa brojnim zdravstvenim problemima, Vinsent se bori da zadrži krov nad glavom i da duguje 70,000 dolara za poreze.

 

"Molim se za rešenje", rekla je njegova supruga Ana.

 

http://www.youtube.com/watch?v=NDuuVj8T6c0

 

(Dailymail)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...