UHAPŠENA: Francuska Kim Kardašijan pokušala da ubije dečka!
Foto: Facebook

Od ljubavi do mržnje

UHAPŠENA: Francuska Kim Kardašijan pokušala da ubije dečka!

Pop kultura -
Lepotica inače švajcarskog porekla optužena je i zadržana u policijskoj stanici zbog pokušaj ubistva Tomasa Vergara, rijaliti tv zvezde sa kojim je već neko vreme u vezi

Manekenka Nabila Benatia (22) završila je iza rešetaka nakon što je nožem napala svog dečka.

Nabilu zovu francuskom Kim Kardašijan, a njen život će tek postati rijaliti! Lepotica inače švajcarskog porekla optužena je i zadržana u policijskoj stanici zbog pokušaj ubistva Tomasa Vergara, rijaliti tv zvezde sa kojim je već neko vreme u vezi.

Prema prvim izveštajima, on je nakon svađe sa njom zadobio nekoliko ubodnih rana u predelu vrata i grudi i trenuntno je u kritičnom stanju.

Nabila je zajedno sa njim primljena u bolnicu nakon što su je policija reagovala zbog svađe koja je izbila u njihovoj hotelskoj sobi, u 2.30 ujutru. Ona tvrdi da je pozvala policiju jer su zapravo trojica muškaraca napala njenog dečka ispred hotela, ali sigurnosne kamere nisu zabeležile nikog u to vreme ispred hotela.

Vergara je rekao da za sada neće podneti tužbu protiv svoje devojke, ali prema francuskim zakonima moraće da preda sve dokaze pa bi manekenka ipak mogla da bude gonjena.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track