(VIDEO) KAKO PEVAO TAKO I ZAVRŠIO: Poznati reper izrešetan u Mekdonaldsu!
Foto: Printskrin

Obračun bandi

(VIDEO) KAKO PEVAO TAKO I ZAVRŠIO: Poznati reper izrešetan u Mekdonaldsu!

Pop kultura -
Big Pejbek je ubijen kada je nepozati napadač ušao u restoran i iz neposredne blizine pucao u njega

Reper Big Pejbek ubijen je u blizini Los Anđelesa pošto je u lokalnom Mekdonaldsu nepoznati napadač u njega ispalio nekoliko hitaca iz pištolja.

Po svemu sudeći, radilo se o ciljanom ubistvu, a ne o pokušaju pljačke, jer je napadač ušao u Mekdonalds na jedna vrata, upucao repera iz neposredne blizine i izašao na druga vrata, rekao je novinarima Džon Korina iz okružnog policijskog odeljenja. Ubistvo se dogodilo pred petnaestak gostiju, a čini se da je ubica imao nešto lično protiv žrtve, dodao je Korina.

Džesika Džeferson, žena koja se predstavila kao njegova devojka, rekla je novinarima da je Big Pejbek imao troje dece, kao i da je bio dobar reper, "dobra, solidna osoba".

http://www.youtube.com/watch?v=8R4B9HKphHE

Big Pejbek je bio "gangsta" reper, pravac kojem kritičari zameraju veličanje nasilja, mizoginije i gangsterskog načina života. Njegovo ubistvo tek je poslednji u nizu nasilnih incidenata u svetu "gangsta" repa, gde su oružani obračuni česta pojava.

Najpoznatije žrtve takvog životnog stila su svojedobno vrlo popularne hip-hop zvezde Tupac Šakur i Notorious BIG. Tupac Shakur ubijen je 1996. u autu u kojem se vraćao sa jednog boks meča u Las Vegasu, a njegovo ubistvo navodno je naručio Notorious BIG, s kojim je bio u žestokom sukobu. Notorious B.I.G. ubijen je iduće godine, takođe u autu u kojem se vraćao sa zabave Vibe magazina u Los Anđelesu, a policija u oba slučaja nije uspela da otkrije ni ubice niti nalogodavce.

http://www.youtube.com/watch?v=X36jnUhrnx8
Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track