NASLEDNICA 4 MILIONA DOLARA: Doroti (26) je bogata tatina ćerka i ponosno to pokazuje!

Rasipništvo

NASLEDNICA 4 MILIONA DOLARA: Doroti (26) je bogata tatina ćerka i ponosno to pokazuje!

Pop kultura -
Njenu svakodnevnicu čini vožnja luksuznim privatnim avionom, besomučna kupovina preskupe dizajnerske obuće i uživanje u raskoši i bogatstvu svog oca Rodžera Vanga, osnivača Golden Igl Internešnla

Doroti Vang (26), naslednica najvećeg kineskog lanca tržnih centara, "teška" je četiri milijarde dolara i glavna je zvezda među bogatim "klincima" sa Beverli Hilsa.Njenu svakodnevnicu čini vožnja luksuznim privatnim avionom, besomučna kupovina preskupe dizajnerske obuće (prednjači Prada), i uživanje u raskoši i bogatstvu svog oca Rodžera Vanga, osnivača "Golden Igl Internešnla."

Ipak, kao jednu od želja "kad poraste", navela je nastavak bavljenja očevim poslom i uvećanje imperije koju vodi njena porodica.

Tempo i stil njenog života najbolje se ogledaju na Instagram profilu koji svakodnevno "osveži" sa nekoliko fotografija svog rasipništva i uživanja u ogromnom bogatstvu.

Tako su uobičajene fotografije na kojima na ruci noci nekoliko skupocenih satova marke "Roleks", od kojih svaki vredi po nekoliko desetina hiljada dolara, vožnje u najmodernijim i najskupljim limuzinama, do šopinga na koji dnevno troši hiljade zelenih novčanica.

"Prada" joj je omiljeni brendIpak, u intervjuu koji je dala za "Biznis insajder" prošle nedelje, Vangova kaže kako zabava nije baš sve u njenom životu. Njena uloga u rijaliti programu "E!" televizije pod nazivom "Bogata deca sa Beverli Hilsa" pokazala je, kako kaže, "da može da živi od sopstvenog rada, a ne samo od očevog novca!"

"Bila sam malo pogođena tvrdnjama da sam razmažena bogatašica koja ne mora ništa da radi, pa sam odlučila da pokažem da i sama mogu da zaradim novac", reče je bogata naslednica, mrtva-ozbiljna.

"Moj otac uopšte nije znao za učešće u ovom šou programu. Nije pomogao ni na koji način, naročito ne finansijski", rekla je Doroti.

"Bilo je jako važno za mene da krenem svojim putem, koji je različit od onog kojim je išao moj otac", rekla je naslednica 4 milijarde dolara. Kada nije zauzeta odmaranjem na Havajima, šopingom u Parizu, kockanjem u Las Vegasu ili skijanjem u Aspenu, ona vredno radi na svojoj liniji nakita koju je sama dizajnirala.

Tako njeni "obožavaoci" mogu da pazare zlatni ili srebrni nakit u obliku reči "bogata", "sjajna" ili "super sam." Mora se priznati da Doroti teškom mukom zarađuje svoj hleb.

http://www.youtube.com/watch?v=zrsuNtn0rOg

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track