OBRUKALA IH: Roditelji gole albanske pevačice od sramote ne mogu na ulicu!
Foto: Profimedia

Sve za promociju

OBRUKALA IH: Roditelji gole albanske pevačice od sramote ne mogu na ulicu!

Pop kultura -
Ne žele da izađu iz stana. Kad sam im ja rekla da je dobro što se piše o meni, oni su mi rekli: "O čemu ti? Bila si gola juče, rekla je pevačica

Roditelji albanske pevačice Bleone, koja je na dodeli AMA muzičkih nagrada došla samo u mrežastoj haljini, od sramote ne mogu da izađu na ulicu.

Bleona je svesna da to nije bio najbolji izbor, ali joj je najbitnije da je dobila pažnju.

Samo nekoliko sati nakon što su je strani mediji počastili titulom najgore obučene na dodeli nagrada AMA. Bleona Kereti (29) putem društvene mreže je odlučila da promoviše svoj novi singl "F*** You I'm Famous".

Ova Albanka koja živi u Americi od 2009. godine i sama je svesna da mrežasta haljina koju je nosila nije bila najbolji modni izbor, ali dobila je ono što je htela - pažnju. S njenom golišavom pojavom na crvenom tepihu nisu zadovoljni jedino njeni roditelji.

"Ne žele da izađu iz stana. Kad sam im ja rekla da je dobro što se piše o meni, oni su mi rekli: 'O čemu ti? Bila si gola juče", priznala je Bleona. Za mrežastu haljinu, ispod koje je nosila tange, a nije imala grudnjak, trebalo je pet sati da se izradi.

"Šivena je praktično na mom telu i delo je dizajnera Šahla Doriza", otkrila je pevačica. Dodala je i da haljina i nije bila najugodnija za nošenje, ali u svrhu svoje promocije, sve je ipak uspešno pretrpela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track