Ove zime bez njega ne može: Svetske zvezde poludele za crnim šeširom (FOTO)
Foto: Profimedia

Šešir glavu krasi

Ove zime bez njega ne može: Svetske zvezde poludele za crnim šeširom (FOTO)

Pop kultura -
Na haljinu, kaput, mantil ili običan džemper i farmerke, mali crni šešir, nalik muškom, osvojio je svetske ulice i garderobere poznatih dama

Ovaj tekst je pruzet sa portala StilCrni šešir manjeg oboda, nalik muškom, već nekoliko sezona se bojažljivo pojavljuje kao modni detalj, ali ovih dana definitivno vlada ženskim garderoberima.U samo nekoliko poslednjih dana ili nedelje, gotovo sve poznate dame koje drže do stila uslikane su, slučajno ili namerno, upravo sa ovakvim šeširom na glavi. Pokazalo se da ne morate mnogo da razmišljate sa čim biste mogli da ga ukombinujete jer odlično ide na kapute, mantile, farmerke, haljine pa čak i šortseve.

Sara Džesika Parker izabrala je šešir za šetnju Njujorkom po kišnom danu i savršeno ga ukombinovala sa farmerkama, gumenim čizmama i mantilom.

Pevačica Tejlor Svift gotovo da bez šešira ne izlazi napolje. Jednako dobro ga uklapa sa zimskom i letnjom odećom. Na puštenu kosu, sa ili bez šminke, elegantno obučena ili za šetnju gradom, Tejlor je pokazala da je šešir nepravedno zapostavljan toliko godina.

Od džempera i kaputa, do lepršavih haljinica i čipke, pevačica crni šešir kombinuje sa svom svojom odećom.

Slavljenjički raspoložena, Nikol Šerzinger je ponosno pod rukom držala svog dečka Luisa Hamiltona a na glavi crni šešir. Po povratku iz Abu Dabija gde je Luis ovojio još jedan Gran pri, Nikol je na aerodromu uslikana u crnoj kožnoj jakni, farmerkama i "muškim" šeširom koji je 100 puta viđenoj kombinaciji dao poseban začin.

Nikol Kidman je crni kožni šešir ovalnog oblika savršeno ukombinovala sa haljinom od muslina cvetnog dezena i sa providnim rukavima. Kosa pokupljena ispod šešira, blaga šminka i tamne naočare za sunce sasvim su dovoljni za elegantan izgled "običnim danima".

Bijonse se pohvalila fotografijom na Instagramu na kojoj su joj crveni karmin i crni šešir glavni detalji. Šetnja poParizu i poziranje ispred Ajfelove kule (pogledajte u galeriji ispod teksta) za nju jednostavno ne idu bez šešira na glavi.

Bogata naslednica Niki Hilton izabrala je ovakav šešir za šetnju po Sohou, u Njujorku i ukombinovala ga je sa uzanim farmerkama i jaknom od veštačkog (naravno) krzna sa animal printom, dok je glumica Rosario Dosonšeširom dala eleganciju sasvim običnoj odevnoj kombinaciji.

Naravno, ni Nikina sestra Paris Hilton, nije izdržala da ne objavi selfi iz aviona kojim se vozi sa šeširom na glavina naočarima za sunce.

Ni čuvena očajna domaćica, Teri Hačer nije odolela da uz farmerke upasane u čizme i džemper ukombinuje mali crni šešir i tamne naočare za sunce pa makar i po mrklom mraku.

Glumica Niki Rid toliko voli šešire da je fotografisana sa dva crna komada istovremeno. Dok je jedan imala na glavi, iz šopinga se vratila sa još jednim u ruci koji se ne razlikuje preterano od prvog. Ipak, stvar je u detaljima pa će ga sigurno dobro uklopiti i sa nečim novim.

Ni čuvena manekenka Bar Refaeli nije odolela šeširmaniji. Za odlazak u šoping savršeno je uklopila crni šešir nešto šireg oboda sa crnim kaputom i ogromnom maramom.

Rita Ora se odlučila za braon varijantu šešira sa crvenom trakom, iste boje kao i kaput koji je obukla.POGLEDAJTE JOŠ NA PORTALU STIL:Poželećete da ih pojedete: Jedinstveni šeširi sa hranom (FOTO)Dokaz da uvek ima nade: Od ružnog pačeta do lepotice koja obara s nogu! (FOTO)Nikol Kidman se opametila: Konačno prestala da koristi botoks! (FOTO)Sirota, mala bogatašica: Paris Hilton za četiri dana zarađuje dva miliona evra glumeći didžeja!Krila od svih: Nikol Šerzinger godinama patila od bulimije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track