PLEJBOJ ZEČICA: Morala sam da budem pijana i nadrogirana da bih podnela noć sa Hjuom Hefnerom!
Foto: Vikipedija

Otkrila

PLEJBOJ ZEČICA: Morala sam da budem pijana i nadrogirana da bih podnela noć sa Hjuom Hefnerom!

Pop kultura -
Uglavnom sam bila mnogo pijana da bih uopšte mogla da podnesem seks sa Hefnerom. Trudila sam se da ne razmišljam o tome, bar do sutradan, kaže Kendra

Poznata Plejboj zečica i bivša stanarka Hefnerove vile, Kendra Vilkinson, otkrila detalje mučnih seksualnih odnosa sa čuvenim izdavačem.

Uglavnom sam bila mnogo pijana da bih uopšte mogla da podnesem seks sa Hefnerom. Trudila sam se da ne razmišljam o tome, bar do sutradan. Dosta pića i mnogo trave bili su jedini način da preživim sve”, rekla je Kendra, danas majka dvoje dece.

“Bio je to posao. U minuti bih se izvukla i bilo bi gotovo. Sat više, manje, nije da sam uživala u seksu sa njim”, otkriva zečica. “Samo bi me pozvao da se popnem na sprat i to je bilo to”, kaže bivša stanarka vile.

Pre samo nekoliko dana Kendra je prvi put izašla u javnost sa pričom o životu u Plejboj vili. Zečica je imala samo 18 godina kada joj je ponuđeno da se useli i bude jedna od čuvenih Hefnerovih devojaka, dok je izdavač imao 78 godina.

Televizijska zvezda tvrdi da u to vreme nije shvatila da to podrazumeva seks. Ponudu je prihvatila jer je želela da pobegne od svog dotadašnjeg života i malog, jeftinog stana. Želela je više od života.

Ipak, Kendra naglašava da seks nije bio obaveza, već stvar izbora. Hefner je od 2002. godine oženjen sa Kristal, Plejboj zečicom meseca decembra 2009. Brojne zečice su nastanjivale vilu, a najdužu vezu Hju je imao sa Holi Medison.

http://www.youtube.com/watch?v=GaMWYuDlP5U

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track