ANA ŽIVI ŽIVOT KAO IZ BAJKE: Toliko liči na Diznijevu princezu da ne veruju da je stvarna!
Foto: Instagram

Uživa u ulozi prave princeze

ANA ŽIVI ŽIVOT KAO IZ BAJKE: Toliko liči na Diznijevu princezu da ne veruju da je stvarna!

Pop kultura -
Anu deca obožavaju pa ona danas često sa svojom sestrom često posećuje bolnice i učestvuje u priredbama za decu obolelu od raka

Ana Fejt Karlson ili Elsa, mnogi su u zabludi. Ova tek punoletna tinejdžerka sa Floride toliko liči na popularnu princezu iz Diznijevog crtanog filma Frozen (Zaleđeno kraljevstvo) da je prolaznici zaustavljaju ne bi li razgovarali i slikali se sa njom.

Njeno pravo ime je Ana Fejt Karlson. Planetarno poznata je postala pre godinu dana nakon što je na društvenim mrežama postavila sliku na kojoj pozira pored lutke rađene po liku popularne princeze iz crtanog filma. Nakon toga Ana je postala internet senzacija, a ubrzo potom usledile su ponude za posao.

"Još uvek sam šokirana time što se desilo. Osećam se kao da živim u bajci", kaže Ana.

Anu deca obožavaju pa ona danas često sa svojom sestrom često posećuje bolnice i učestvuje u priredbama za decu obolelu od raka.

What can I say... I have a happy and crazy soul ~

A video posted by A͜n͡n͡a͜ F͡a͜i͜t͡h͡ (@annafaithxoxo) on Nov 11, 2014 at 2:44pm PST

"Mislim da ja čak uživam u tome više nego oni", kaže Ana.

Prvi put sličnost između sebe i omiljene junakinje crtanog filma primetila je još kada je prvi put odgledala film. "Malo je čudno. Kao da gledam sebe na ekranu" kaže Ana.

Danas Ana ima preko pola milona pratilaca na Instagramu, redovno se pojavljuje na televiziji, pa čak i na zabavama u Dubaiju, agenti filsmske industrije očekuju da napravi veliku karijeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track