DŽIBONI: Prvu verziju Cesarice je pojeo Oliverov pas!
Foto: Printskrin

Pričao o saradnji sa hrvatskim muzičarem

DŽIBONI: Prvu verziju Cesarice je pojeo Oliverov pas!

Pop kultura -
Oliver me je pozvao i rekao da je pesmu koju sam napisao za njega pojela Luna, njegov koker španijel, ispričao je pevač i muzičar

Ivan Ivanović obeležio je jubilej - 500 emisija, ugostivši popularnog hrvatskog pevača Džibonija.

Voditelj se zahvalio svojoj porodici, kako je rekao "bivšoj i sadašnjoj", svojim prijateljima kojji su mu pružili podršku do sada.

Džiboni je ispričao da ne voli da pije na nastupima jer se onda mnogo opusti. "Ne znam onda kad ide koja pesma, zbunim se skroz. Ako je u vinu istina, ja još nisam otkrio svoju istinu..", rekao je Džiboni i ispričao neverovatnu činjenicu o sebi da je trenirao boks.

"Moj otac je bio veoma ponosan na mene jer je želeo da njegov sin bude mačo. Sam sam ja to vežbao na terasi, ali sam to posle uozbiljio. Iako je moj otac bio dirigent, hteo je da budem opasan. Međutim, namlatili su mene više puta", rekao je pevač.

"Nisam hteo da idem u vojsku i sve sam radio da bacim godinu dana svog života. Zatim sam otišao u Berlin. Tamo nisu tražili lepe momke i zgodne, nego budale, tako da sam se ja savršeno ukplapao tu", rekao je Džiboni kroz osmeh.

"Vratio sam se iz Berlina na kratko... Izbacili su me iz benda.. Glava mi se raspadala jer ja nisam mogao da napravim granicu gde je profesionalizam, a gde iskorišćavanje", objasnio je pevač.

Džiboni sa sestrom, printskrin
Džiboni sa sestrom, printskrin

Pevač je ispričao kako je upoznao Dina Dvornika i kako je došlo do toga da mu napiše 19 pesama. "Otišao sam na trafiku da kupim cigarete. Tamo na trafici je bio Dino Dvornik i rekao mi je da dođem kod njega. Ja mu uradim pesmu i zamolim ga da me ne potpiše jer bi me moji metalci isprozivali...", prisetio se pevač susreta.

Ispričao je kako je došlo do saradnje između njega i Olivera Dragojevića. "Pokazao sam "Cesaricu" ljudima Olivera Dragojevića, i njemu se dopalo... Kaže zapiši mi tekst. On kaže da je on klavijaturista i da nije gitarista, malo je svirao uz tekst za klavirom. On je u tom periodu imao kuče, Lunu koker-španijela. Ona se popela na klavir i pojela pesmu. Odmah me je zvao Oliver da kaže da mu je pesma pojedena i da moramo opet da je napišemo", smejao se pevač.

"Dino Dvornik je voleo moje pesme. Što su luđe, to se više radovao kao dete. Tako sam mu napisao 19 pesama", prisetio se prijatelja Džiboni.

Džiboni je ispričao da kad je pevao pesmu "Ćićolina" da su taj album prodali 273 primerka i da je to najgore prodavani album u istoriji Jugotona.

Džiboni kao mlad, printskrin
Džiboni kao mlad, printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track