ZARADILA POLA MILIONA DOLARA: Dostavljala sam pice, a onda sam poželela da budem striptizeta!
Foto: Profimedia

Plejboj zečica

ZARADILA POLA MILIONA DOLARA: Dostavljala sam pice, a onda sam poželela da budem striptizeta!

Pop kultura -
Kendra Vilkinson je sad ispričala kako je pre nego je postala jedna od devojaka koje žive u Plejbojevoj vili, šest meseci radila kao striptizeta

Kendri Vilkinson dosadio je posao dostavljačica pice, pa je jednog dana odlučila da bude striptizeta. Jednog jutra ustala je i odlučila da želi da se skida pred ljudima. Kaže da je plesom zarađivala kao nikad u životu.

Pred kamerama rijalitija "I'm a Celebrity...Get Me Out of Here" ispričala je mnoge "sočne" detalje iz svog privatnog života.

Pričala je o seksu s Hjuom Hefnerom (88), o problemima u braku sa Henkom Basketom (32), o prošlosti i eksperimentisanju sa drogama, ukratko - nema toga što nije ispričala kako bi gledaocima bila što zanimljivija.

Kendra Vilkinson je sad ispričala kako je pre nego je postala jedna od devojaka koje žive u Plejbojevoj vili, šest meseci radila kao striptizeta.

"Jednom sam dobila čak 4.000 dolara samo ako bih veče presedela pored jednog muškarca. Seksa nije bilo", ispričala je Kendra dok se izvijala i isticala obline ispod vodopada.

Tokom šest meseci koje je provela radeći u striptiz klubu, Kendra je zaradila pola miliona dolara. "Radila sam kao dostavljačica pice i imala posao u zubnoj ordinaciji. Jednog sam se dana probudila i rekla sama sebi da želim da budem striptizeta. Imala sam 18 godina", dodala je Kendra.

Kaže da je pozvala striptiz klub koji je bio najbliže njenom stanu i pitala ih kako se postaje striptzeta. Došla je u klub , kako kaže, hodala oko šipke, skidala se i muškarci su je obasipali novcem .

"Bilo je zaista lako. Zaradila sam bez da sam se uopšte mučila", rekla je Kendra

Foto Rojters
Foto Rojters

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track