IZNENADIĆE VAS: Evo koliko su zaista teške najpoznatije holivudske zvezde

Muke sa kilažom

IZNENADIĆE VAS: Evo koliko su zaista teške najpoznatije holivudske zvezde

Pop kultura -
Svoju kilažu često su skrivali, ali istina uvek izađe na videlo

Izgleda kao da je njihov svet savršen, da nemaju problem sa kilažom, ali ispod svega toga kriju se samo obične žene sa istim mukama kao i svi mi. Nekim ženama polazi za rukom da održe željenu težinu, a neke prolaze kroz teške muke kako bi došle do toga.

Evo kako se sa tim bore najpoznatije holivudske zvezde.

Bijonse

Foto i.am.beyonce.com
Foto i.am.beyonce.com

Iako je poznata po svojim oblinama, pevačicina idealna kilaža je 58 kilograma. Međutim, magazin RadarOnline tvrdi da Bijonse ima 61 kilogram i da je visoka 169cm.

Niki Minaž

Fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, i to skoro uvek obnaženim, pokazuje da je zadovoljna svojim izgledom. Ona je visoka samo 162 cm, i ima 63 kilograma.

Kim Kardašijan

U jednoj epizodi svog rijalitija, Kim je izjavila da ima 57 kilograma, što joj mnogi nisu poverovali. Ubrzo zatim rijaliti zvezda je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj stoji na vagi, a na displeju se vidi upravo ta brojka.

Džesika Simpson

Dugo se borila sa viškom kilograma, ali poznata američka glumica i pevačica Džesika Simpson, napokon je uspela da dođe do željene težine.U periodu svoje druge trudnoće, Džesika je imala čak 95 kilograma, ali je nakon porođaja uspela da smrša više od 20 kilograma. Ona danas ima 70 kilograma, i visinu od 161cm.

Rijana

Jedna od najpopularnijih svetskih pevačica nikada nije imala poseban problem sa težinom. Kako tvrdi RadarOnline, pevačica je visoka 173cm i ima 62 kilograma.

Adel

Dobro je poznato da ova britanska zvezda ima problem sa viškom kilograma, ali sudeći prema njenim izjavama, ona ne mari mnogo za to. Visoka je 175cm i teška 90 kilograma.

Dženifer Aniston

U svojoj petoj deceniji života, Dženifer izgleda odlično. Međutim, njena želja je da izgubi još par kilograma, što se mngi ne bi složili jer na visinu od 164cm ima savršenih 53 kilograma.

Kejti Peri

Kejti je nedavno otkrila da je svojim izgledom totalno zadovoljna i da ga ne bi menjala. Ona ima 60 kilograma i 170 cm.

Sofija Vergara

Prelepa glumica koja je postala mama još sa 18 godina, nekoliko puta je proglašena za najlepšu ženu sveta. Njena visina je 170 cm, a teška je 64 kilograma.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track