VEČNE TORBE: 5 neprikosnovenih modela torbi koje traju večno
Foto: Profimedia

Omiljeni detalj svake devojke

VEČNE TORBE: 5 neprikosnovenih modela torbi koje traju večno

Pop kultura -
Sledećih 5 modela opstaje uprkos svim trendovima koji dolaze i prolaze...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Elle.rsTorbe su kao veza – neke su zabavne, neke su kratkog veka (providne duple torbe?) a neke su one koje traju i traju, samo što nismo sa njima otišle pred oltar i rekle sudbonosno “DA”, voleću te do kraja života, i u dobru i zlu.Upravo o tim “večnim” torbama pišemo danas, jer smo ubeđeni da u ove modele vredi investirati (mada ne sumnjamo da ste nas već poslušali).Bilo da pričamo o klasičnom modelu kompaktne torbe nalik legendarnoj Birkinki koja se smatra najpoželjnijom torbom na svetu ili clutch torbici bez koje ne možemo da zamislimo izlazak, sledećih 5 modela su must have u garderoberu svake cure i nose se 24h, sedam dana u nedelji.

#Torba s dužim kaišem koja se nosi na rame, sa strane ili ukosoOvo je model koji nosimo kada idemo da kafenišemo, na lagani ručak ili večeru i neku casual šetnju. Krajnje praktičan i šik daje svakom autfitu dozu ležernosti i urbane mode. #Mekana torba “satchel” modelOvaj model najviše podseća na školske torbe, sve sa kratkom ručkom i dekorativnim kaiševima sa strane. Ovaj model obožavaju da nose it cure poput Alexe Chung, Poppy Delevingne, Jessice Albe.#ClutchMust have model za izlaske. Dovoljno velika da u nju stavite mobilni, sjaj, pare i maramice. Sve što je jednoj curi potrebno. Ne postoji torba koja je više stajliš od ove u sferi aksesoara za night off.#Kompaktna crna torba sa ručkamaUkoliko želite da posedujete najelegantniju torbu na svetu, nema problema. Samo nabavite neku koja je skoro pa oversize, ima kratke ručke, kompaktnu konstrukciju, jaču kožu i u crnoj je ili nude boji.#Kožni ceger “tote”Kvalitetan ceger od meke kože u koji može da stane sve što vam je potrebno je savršen model za šetnju gradom, putovanje, festival ali i posao, pošto u njega možete da “spakujete” i laptop.

PREPORUČUJEMO JOŠ SA SAJTA ELLE.RS6 torbi koje bi svaka žena trebalo da poseduje15 najboljih prazničnih poklona za muškarca10 najboljih party torbica za provod u novogodišnjoj noćiOvo je omiljena torba Angeline JolieKako da stilizujete maramu ove zime

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track