Alison 4 godine išla samo automobilom, onda ih je prodala pa smršala 19 kg!
Foto: Facebook

Promena načina života

Alison 4 godine išla samo automobilom, onda ih je prodala pa smršala 19 kg!

Pop kultura -
Ova tridesetogodišnjakinja primetila je koliko se ugojila tek kada je shvatila da ne može da se kreće normalno

Alison Larkin nije ni bile savesna koliko se ugojila sve dok nije otišla u kupovinu. Tada je odlučila da smrša, a prvo što je uradila - prodala je automobil. Ova tridesetogodišnjakinja primetila je koliko se ugojila tek kada je shvatila da ne može da se kreće normalno. Pre dijete živela je na jelima iz mikrotalasne i hrani iz brzih restorana, a uz to, svakog dana je pila pet konzervi koka kole i čašu vina. Kada je sthvatila da više ne može da obuče pantalone, odlučila je da mora da smrša.Prodala je svoj automobil i počela da vežba i da se zdravo hrani. Izgubila je 19 kilograma i smanjila broj gardarobe za 3 broja uz pomoć on line programa za mršavljenje koji podstiče ljude da se zdravo hrane i vežbaju.

"Kada sam napunila 29 godina položila sam vožački ispit i ubrzo nakon što sam kupila automobil prestala sam da se krećem. Svuda sam išla automobilom. Radila sam 30 sati nedeljno u kozmetičkom salonu i uporedo sa tim sam studirala. Takođe, pošto sam bila prezauzeta, često sam naručivala hranu ili jela nešto podgrejano iz mikotalasne", rekla je Alison.

Pre nego što je postala svesna toga vaga je umesto dotadašnjih 50 pokazivala 69 kilograma.

"Na posao sam uglavnom išla u tunikama i helanakama jer mi je tako bilo udobnije da radim, pa nisam ni primetila koliko sam se ugojila. Toga sam postala svesna tek kada sam pošla u kupovinu i shvatila da ne mogu da obučem nijedne pantalone!

Odlučila je da promeni svoj način života. "Kada sam prestala da pijem dijetalnu kolu, prvih nekoliko dana sam se tresla i imala strašne glavobolje. Ali posle samo dve nedelje mogla sam da osetim razliku. Imala sam mnogo više energije i mnogo lakše sam ujutru ustajala iz kreveta", objašnjava Alison.

Ali, ono što Alison smatra da je donelo prevagu je to što je prodala automobil i svuda počela da ide peške. - To što sam prodala kola je nabolja stvar koju sam uradila i pomoglo mi je više nego išta drugo!

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track