SKANDAL NA DOBROTVORNOJ VEČERI: Bred Pit isprozivao Rijanu!
Foto: Profimedia

Beverli Hils

SKANDAL NA DOBROTVORNOJ VEČERI: Bred Pit isprozivao Rijanu!

Pop kultura -
Šta je pošlo po zlu? Da, gledate u mladu devojku prepunu nade i snova, s celim životom ispred sebe. I šta se dogodilo, rekao je Bred u obraćanju

Poznati glumac Bred Pit, malo se neobično našalio na načun pevačice Rijane, na njenoj dobrotvornoj večeri na Beverli Hilsu.

U četvrtak veče Rijana je održala svoj prvi dobrotvorni Dajmond bal, u organizaciji fondacije Klara Lajonel, posvećene njenoj porodici. Tim povodom na Beverli Hilsu su se okupila mnoga slavna imena. Glumac Bred Pit, imao je čast da na otvaranju događaja, najavi nastup domaćice večeri, Rijane. Bred je to uradio na pomalo neobičan način.

"Šta je pošlo po zlu? Da, gledate u mladu devojku prepunu nade i snova, s celim životom ispred sebe. I šta se dogodilo? To nije lepa priča", započeo je najavu Bred i mnoge okupljene ostavio zatečenima.

"Kao i mnogi drugi i Rijana je sletela na ulice Njujorka sa svega 16 godina i vrlo brzo došla u loše društvo, koje predvodi sumnjivi lik Džej Zi, koji je zaslužan za velike hitove. Nepotrebno je reći da je otad sve krenulo nizbrdo", izjavio je glumac. Ipak, po osmehu na Bredovom licu, svima je bilo jasno da je u pitanju šala.

Glumac je pokušao da na šaljiv način predstavi sve Rijanine uspehe. Spomenuo je da je prodala 54 miliona ploča, osvojila 7 Gremi nagrada, ima 90 miliona fanova na Fejsbuku i preko 40 miliona na Tviteru.

Bred je svojom najavom uspeo da zabavi poznate ličnosti, okupljene na večeri. Tu su bili Kim Kardašijan i Kris Džener, Niki Rid, Elen Pompeo, Luis Hamilton, Big Šon, Adrijen Bajloni i Tajriz Gibson.

Fondacija je namenjena poboljšanju kvaliteta života u zajednicama širom sveta, u oblasti zdravstva, obrazovanja, umetnosti i kulture.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track