POZDRAVLJA SE SA TRI PRSTA: Adrijana Lima psuje na srpskom, ali je nije naučio Jarić!

Veliki prijatelji

POZDRAVLJA SE SA TRI PRSTA: Adrijana Lima psuje na srpskom, ali je nije naučio Jarić!

Pop kultura -
Poznajemo se već osam godina, a poslednji put smo se videli nedavno na prijemu povodom revije “Viktorijas sikreta”

Dejan Jelača je srpski glumac koji je sve uspešniji u Holivudu i blizak je prijatelj brazilske manekenke Adrijane Lime.

"Čim smo se upoznali, postali smo prijatelji. Čak sam je učio neke srpske reči: "Dobar dan", “Kako si?“, “Dobro, a ti?“ “Šta radiš“... I poneku našu psovku. I to joj je bilo zabavno", rekao je s osmehom glumac i voditelj, koji već 12 godina živi na relaciji Beograd-Njujork.

"Drugi put kada smo se videli pozdravila me je na srpskom! Kad sam je upoznao, nije bila udata za Marka Jarića, ali me je nekoliko godina kasnije upoznala s njim. Pozdravili smo se sa tri prsta", rekao je Jelača.

Glumac tvrdi da sa Limom nikad neće preći prag prijateljstva. "Ona je za mene jedna od najlepših žena na svetu. I bolje izgleda otkad je postala majka, to sam joj i rekao. Jednostavno, ona mi je draga prijateljica i to je sve. Neki mediji su preneli da smo možda više od prijatelja, ali evo, prvi put da kažem istinu: Adrijana i ja smo samo prijatelji i tako će ostati! Nema nikakve šanse za nešto više, jer sam u dugoj vezi u kojoj sam ispunjen i uživam", rekao je Dejan. Njihovi susreti ispunjeni su smehom i šalama, a najmanje pričaju o poslu.

"Pričamo samo o nekim običnim životnim situacijama. Ali ne mogu da otkrivam sve detalje naših razgovora u četiri oka", kaže Dejan Jelača.

"Završio sam snimanje treće sezone popularne američke serije “Elementary“, u kojoj glumim agenta FBI. Posebno mi je zadovoljstvo što igram sa Lusi Lu. Upravo snimam film “American rouge“ i samo ću otkriti da mi je uloga kompleksna. Ali volim izazove", rekao je glumac.

Foto Dejli mejl
Foto Dejli mejl

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track