Samoubistvo Robina Vilijamsa najtraženiji 2014. na Guglu
Foto: Rojters

Šta se čitalo na pretraživaču

Samoubistvo Robina Vilijamsa najtraženiji 2014. na Guglu

Pop kultura -
Vilijamsova smrt podstakla je mnoge da se prisete njegove karijere i u prvim danima posle samoubistva fraza "carpe diem" koju je njegov lik izgovorio u filmu "Društvo mrtvih pesnika" šest puta više je bila tražena na Guglu

SAN FRANCISKO - Samoubistvo Robina Vilijamsa bilo je najpretraživanija vest na Guglu, a u vrhu su još i Svetsko prvenstvo u fudbalu, epidemija ebole, nestanak malezijskog aviona na letu 370 i "ledeni izazov" za podizanje svesti o Lu Gerigovoj bolesti.

Među drugim temama koje su intrigirale svet je zarazna igra za pametne telefone "Flappy Bird", transvestit i pobednik Evrovizije Končita Vurst, esktremistička grupa ISIS, Diznijev hit "Ledeno kraljevstvo" i Zimska olimpijada u Rusiji, piše AP.

Vilijamsova smrt podstakla je mnoge da se prisete njegove karijere i u prvim danima posle samoubistva fraza "carpe diem" koju je njegov lik izgovorio u filmu "Društvo mrtvih pesnika" šest puta više je bila tražena na Guglu.

Ljudi su se takođe interesovali za izveštaje o njegovoj borbi sa depresijom i filmove - Gospođa Dautfajer, Društvo mrtvih pesniak, Dobri Vil Hanting, Džumandži i Zakrpa Adams.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track