BOLESNO: Kim Kardašijan isekla ćerku sa selfija jer nije lepo ispala!
Foto: Twitter

Kvari joj fotku

BOLESNO: Kim Kardašijan isekla ćerku sa selfija jer nije lepo ispala!

Pop kultura -
Kim je na Tviter profilu postavila fotografiju iz toaleta, na kojoj je bukvalno „isekla“ lik svoje ćerke Nort, jer nije ispala po maminim merilima

Američka starleta Kim Kardašijan „isekla“ ćerku sa fotografije, jer nije lepo ispala.

Koliko je Kim opsednuta izgledom imamo prilike da gledamo svaki dan, jer zvezda redovno objavljuje nove selfije. Ovoga puta, na Tviter profilu postavila je fotografiju iz toaleta, na kojoj je bukvalno „isekla“ lik svoje ćerke Nort, jer nije ispala po maminim merilima.

Kim je napućila usne i zavodnički pogledala u aparat. Međutim, ispalo je da mama uopšte nije želela da zabeleži lep trenutak proveden sa ćerkom, već da samo pokaže svojim fanovima koliko je seksi izgledala. Kim je objavila fotku na Tviteru, ali je prethodno „izrezala“ ćerku, da joj ne kvari imidž.

"Čekajte! Zar je stvarno vest što sam objavila fotografiju i "isekla“ ćerkin lik?", začudila se Kim nakon što su je napalali na društvenim mrežama da je loša majka.

"Zažmirila je, a ja sam ispala mnogo dobro! Imam li ja prava da živim?", pravdala se dalje, kad je videla koliko su fanovi neumoljivi. TV zvezda je definitivno uspela da razbesni svoje fanove, jer teško da iko može da shvati ovako sebično ponašanje.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track