BEBI BUM U 2015: Zvezde koje će u novoj postati roditelji
Foto: Instagram

Stižu rode

BEBI BUM U 2015: Zvezde koje će u novoj postati roditelji

Pop kultura -
Popularna latino zvezda potvrdila je ovu divnu vest krajem avgusta, a ovo će biti druga beba koju ćedobiti Žerarom Pikeom sa kojim je četiri godine u vezi

Osim što su cele godine radile na svojim karijerima, ove poznate ličnosti rešile su da polako uplove i u roditeljske vode. Po svemu sudeći, 2015. biće jedna divna godina koju će krasiti mnogo beba. Ovo su poznati roditelji koji očekuju bebe u narednoj godini.

1) KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAMNajpoznatiji kraljevski par nas je još jednom obradovao. Očekuje se da će princ Džordž dobiti sestru negde krajem aprila, a moglo bi se čak dogoditi da najsrećniji dan bude baš na njihovu trećugodišnjicu braka koju će proslaviti 27. aprila.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

2) ŠAKIRA I PIKEPopularna latino zvezda potvrdila je ovu divnu vest krajem avgusta, a ovo će biti druga beba koju ćedobiti Žerarom Pikeom sa kojim je četiri godine u vezi. Nedavno je za španski „Kosmopoliten” izjavilada sada uživaju više nego ikad pre.

Foto Rojters
Foto Rojters

3) SAŠA BARON KOEN I ISLA FIŠERČuveni Borat postaće otac po treći put. Sa svojom suprugom glumicom Islom Fišer u braku je tekčetiri godine, a već imaju dve ćerke. Glumica je nedavno otkrila da je ništa ne čini toliko srećnom iispunjenom nego kada je u „drugom stanju” .

4) LIV TAJLER I DEJV GARDNERPopularna glumica je letos započela romansu sa poznatim sportskim menadžerom DejvomGardnerom, a već početkom septembra objavili su lepe vesti. Ćerka čuvenog frontmena grupe„Aerosmit” ima devetogodišnjeg sina iz prvog braka koji će na proleće dobiti brata ili sestru.

5) DŽESIKA BIL I DŽASTIN TIMBERLEJKPar je izjavio da ih je ova vest još više zbližila, te da jedva čekaju naredno proleće koje će impromeniti živote. Džesika je izjavila da nemaju nameru da stanu tu, već da će što pre da započnu„projekat beba br. 2”.

Fot AP
Fot AP

6) BLEJK LAJVLI I RAJAN REJNOLDSSvim ženama trudnoća divno stoji, ali ova zanosna plavuša naprosto blista. Blejk i Rajan važe za jedanod najskladnijih i najlepših holivudskih parova i uvek su u žiži javnosti. Oboje potiču iz velikihporodica, te planiraju da i sami nastave tu „tradiciju”.

Foto: Rojter
Foto: Rojter

7) MILA JOVOVIČ I POL V.S. ANDERSENTridesetosmogodišnja glumica očekuje drugo dete sa svojim suprugom sa kojim je u braku šestgodina. Mila i Pol venčali su se 2009. godine i zajedno imaju šestogodišnju kćerku Ever GaboAnderson. Popularna glumica je zbog svog „delikatnog stanja” morala da odloži snimanje novog filma „Pritajeno zlo-poslednje poglavlje”, ali je svojim obožavaocima obećala da će biti bolja nego ikad kada se vrati u formu.

Fot: Beta/AP
Fot: Beta/AP

8) DŽUD LOU I KETRIN HARDINGHolivudski zavodnik 2015. Postaje otac po peti put i to sa svojom 18 godina devojkom, to jest sadaveć bivšom. Iako nisu više u vezi, oboje su posvećeni tome da odgoje svoje dete, a glumac će upotpunosti preuzeti sve finansijske obaveze.

(Žene)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track