(FOTO) Oni su najsrećniji muškarci na svetu!
Foto: Profimedia

BLAGO NJIMA

(FOTO) Oni su najsrećniji muškarci na svetu!

Pop kultura -
Ovo su muškarcima kojima ostatak populacije zavidi jer pored sebe imaju najlepše žene sveta

Supermodele koji rade reviju za liniju donjeg veša "Viktorija sikret" od milošte nazivaju "anđelima" a ovo su njihovi frajeri.

Džošua Kušner i Karli Klos

Džošua Kušner, mladi preduzetnik i super model Karli Klos su u vezi od 2012. godine. Karlin dečko je odrastao u Nju Džersiju i njegov otac se bavi nekretninama. Završio je poslovnu školu na Harvardu, a trenutno radi u jednoj investitorskoj firmi. Džošua potiče iz moćne američke porodice a njegov brat je oženjen za ćerku Donalda Trampa, Ivanku.

Bernard Smit i Džoan SmolsBernard Smit i Džoan Smols zajedno su već pet godina. Bernard je preduzetnik koji je osnovao popularno odmaralište za modele “Modellounge NYC”. Smolsova je veoma otvorena kada priča o svom izabraniku i opisuje ga kao savršenog.

Daucen Kros i DJ DžejmsDi-džej Džejms i model Daucen Kros u braku su već tri godine i imaju dvoje djece. Muž prelepe manekenke je poznati di-džej i reper iz Holandije, a par je prvo dete dobio nakon venčanja, a drugo ove godine. Daucen često postavlja porodične fotografije na Instagram, a vreme provode na relaciji Njujork- Amsterdam.

Magdalena Frakoviak i Danijel KavaliModel Magdalena Frakoviak i Danijel Kavali zabavljaju se tek koji mjesec, a već su postali jedan od najpopularnijih poznatih parova. A kako i ne bi kada je ona prelijepi Viktorijin anđeo, a on sin poznatog italijanskog dizajnera Roberta Kavalija.

Džejson Statam i Rozi Hanington Vajtli

Džejson Stetam i Rozi Hanington Vajtli su par navikao na slavu. Stetmam je poznati glumac koji je igrao u filmovima “The Expendables”, “Revolver”, i “Snatch”. Iako je razlika u godinama između njih pozamašna (20 godina), ovaj par funkcioniše stabilno već četiri godine.

Kejleb Folovil i Lili Oldridž

Lili Oldridž udata je za Keleba Folovila, frontmana grupe "Kings of Leon". Par se upoznao 2007. na festivalu "Coachella" i zaljubio. Danas imaju i kćerkicu Diksi Prl.

Tom Brejdi I Žizel Bunšen

On je jedan od najboljih kvoterbekova američke nacionalne fudbalske lige, a ona je godinama najplaćenija manekenka sveta. Prijatelji su im ugovorili sastanak na slepo 2006. godine i od tada su nerazdvojni. Ove godine proslavili su pet godina braka i imaju dvoje dece.

Behati Prinslo i Adam Levin

Behati Prinslo ove godine je je izgovorila sudbonosno "da" 10 godina starijem pjevaču Adamu Levinu. Par se venčao u Meksiku pred prijateljima i porodicom , a na medeni mesec proveli su u Južnoj Africi.

(Ženski portal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track