Najnovije vesti

Pa šta ako si singl preko praznika?

Sve prednosti

Pa šta ako si singl preko praznika?

Pop kultura
U nekom trenutku, gotovo neprimetno i prećutno, biti singl za praznike "proglašeno" je katastrofom. Imamo nekoliko dokaza da nije baš tako

Kada ste u paru za praznike, to znači da uvek morate nekome da ugađate i da pravite kompromise. Ako ste singl možete da idete gde i sa kime hoćete želite i da bez tuđeg zvocanja uživate onako kako vam odgovara.

 

Možete da razmazite sebe. Napravite svoju prazničnu listu želja i ispunite ih sebi bez griže savesti. Nemate srodnu dušu da joj ugađate, ali imate sebe, a to ne treba zanemariti. Uostalom, sigurni smo da ste zaslužili da sebe častite nečim.

 

Ništa ne morate da radite. Ako imate želju da ceo dan presedite kod kuće u pidžami, da ne idete nigde i da se ne šminkate, uradite tako. Učinite sve zbog čega ćete se osećati dobro.

 

Ako ste slobodni, možete da flertujete sa kim god želite, a možda i baš tokom prazničnih provoda upoznate neku super zanimljivu osobu.

 

Osim toga, praznična atmosfera je pravo vreme da nekome pomognete. Možda nemate srodnu dušu sa kojom ćete se radovati praznicima, ali osmesi onih kojima ćete dati poklon, igračke, novac... to će vam nadoknaditi.

 

Pored svega nabrojanog, predlažemo i da nekoliko dana ne ulazite na društvene mreže jer ćete na sve strane moći da vidite samo fotografije parova kako se ljube u ponoć.

 

Ukoliko vas u nekom trenutku uhvati "kriza" zbog singl statusa, pozovite prijatelje i familiju, komšije, to je bolje nego da se samosažaljevate. Imajte na umu da to što se sami ne znači i da ste usamljeni.

 

Zapamtite da nije važno da li ste singl, u vezi ili braku - važno je da širite ljubav i pozitivnu energiju, kako tokom praznika, tako i tokom cele godine.

 

(Mondo)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...