SPAS U POSLEDNJI ČAS: Kako rešiti neočekivane situacije u novogodišnjoj večeri
Foto: Profimedia

Bez panike!

SPAS U POSLEDNJI ČAS: Kako rešiti neočekivane situacije u novogodišnjoj večeri

Pop kultura -
Pukla mi je hulahopka, zaboravila sam da stavim dezodorans... Moja frizura je očajna... Ne brini, stiže brzo rešenje

Deli nas samo nekoliko sati od ponoći i Nove, 2015. godine. Postoji nešto magično u toj noći pa svi žele izgledati najlepše do sada, ali postoje male nezgode koje mogu da nam se dogode i upropaste ti veče. Kako bi izbegli paniku, evo nekoliko saveta u zadnji čas.

Zaboravila si staviti dezodorans!

Kada si u žurbi očekivano je da ćeš zaboraviti nešto od svakodnevnih beauty rituala. Naneti dezodorans je jedna od tih stvari. Dođeš na žurku i skužiš ružnu, mokru mrlju ispod pazuha. Nema potrebe za brigom! Rešenje je antibakterijski gel za suvo pranje ruku. Alkohol iz gela ubija bakterije koje uzrokuju smrad i delimično vraćaju svežinu.

Pojavila se rupica na hulahopkama

Pronašla si savršenu haljinu za doček i lepe, debele hulahopkice koje idu uz njih. Taman što si pomislila da ti ništa ne može pokvariti veče, neko ti je napravio rupicu na hulahopkama. Diši duboko! Imamo rešenje i za ovaj problem. Nanesi na rupicu bezbojni lak ili sprej za kosu i spasi ono što se da spasit.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kapa ti je pokvarila frizuru

Najbrži način za popraviti spljoštenu frizuru je zabacivanje glave. Zabaciš glavu prema naprijed, malo protrljaš teme rukama, protreseš kosom i zatim zabaciš glavu natrag. Problem rešen!

Pukao ti je nokat

Nokat ti je pukao i zapinje ti za haljinu. Turpiju nemaš i već lagano šiziš. Pronađi kutijicu šibica i hrapavim delom sa bočne strane kutije isturpijaj nokat. žurka može da se nastavi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bolje sprečiti, nego lečiti!

Dvaput razmisli pre nego što kreneš na proslavu kako bi izbegla ove nezgode. Opremi se pojedinim preparatima koji bi ti mogli spasiti veče. Ipak, ne dopusti da ti ove nezgodice upropaste najbolju veče godine. Za sve postoji rešenje, samo bez panike!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Byrdie.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track