OPROŠTAJ MANEKENKE OD BAKE (102): Imala si najdivnije obrve na celom svetu, počivaj u miru!
Foto: Profimedija

OPROŠTAJ MANEKENKE OD BAKE (102): Imala si najdivnije obrve na celom svetu, počivaj u miru!

Pop kultura -
Bila si najbolja majka, baka i prabaka, kao i najiskreniji prijatelj. Živećeš zauvek u mom srcu, i svima ćeš nam puno nedostajati, napisla je Kara Delavinj

Kara Delavinj odala je počast svojoj baki koja je umrla u 102. godini. Manekenka je na Instagramu podelila slike svoje voljene bake Angele Margo Delavinj, uz reči: "Počivaj u miru bako, bila si najiskrenije, najdraže i najduhovitije stvorenje koje sam ikada upoznala", napisala je Kara.

Sličnost između njih dve je prosto neverovatna!

"Bila si najbolja majka, baka i prabaka, kao i najiskreniji prijatelj. Živećeš zauvek u mom srcu, i svima ćeš nam puno nedostajati. Imala si najdivnije obrve na celom svetu, volim te više od svega", napisala je popularna lepotica. Njena starija sestra Popi takođe je podelila slike njihove bake na društvenim mrežama uz slične reči.

"Zvezde noćas sijaju najblistavije. Gaga, nikada nećeš prestati da mi nedostaješ!", napisala je Popi.

Angela Margo Delavinj rođena je 1912. Kao ćerka advokata i političara ser Hamara Grinvuda i njegove supruge Mardžori Spenser. Udala se za Dudlija Delavinja 1937. Koji je preminuo 1972. godine. Kara je svoju fantastičnu baku predstavila javnosti još 2013. kada je proslavila njen 101. rođendan.

žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track