SVE ŠTO NISTE ZNALI O PRINCEZI: 5 manje poznatih činjenica o Kejt Midlton!
Foto: Profimedia

Dama od stila

SVE ŠTO NISTE ZNALI O PRINCEZI: 5 manje poznatih činjenica o Kejt Midlton!

Pop kultura -
Imala je 29 godina, a iako je za današnje vreme smatrana relativno mladom nevestom, postala je najstarija mlada u istoriji britanske kraljevske porodice

Trudna vojvotkinja od Kembridža u aprilu će drugi puta postati majka, a pre dva dana proslavila je 33. rođendan u krugu porodice i prijatelja. Iako možda znate mnogo o životu kraljevske porodice i samoj vojvotkinji, donosimo vam pet zanimljivih činjenica o kojima se retko piše, a ipak su obeležile nju i njen život.

UDAJAKada se Kejt Midlton udala za princa Vilijama imala je 29 godina, a iako je za današnje vreme smatrana relativno mladom nevestom, postala je najstarija mlada u istoriji britanske kraljevske porodice.

KUVANJEIako na raspolaganju ima ličnog kraljevskog kuvara, Kejt uživa u spremanju jela za sebe i princa, a rado priprema i domaću marmeladu koju u teglama poklanja prijateljima i porodici.

DAMA OD STILANe čudi činjenica da danas glasi za jednu od najvećih ikona stila jer je sve tajne modnog zanata svojevremeno naučila radeći za modnu kuću "Jigsaw Junior".

UŽIVANJE U HRANIIzvori bliski kraljevskoj porodici ističu kako Kejt najviše voli da jede salate, grašak i losos, kao i jela sa roštija, ali jako pazi na svoju vitku liniju pa uživa u manjim obrocima. Ujedno je i veliki ljubitelj sporta pa svakodnevno vežba.

NE VOLI IME KEJTIako ju mnogi oslovljavaju imenom Kejt, vojvotkinja je izjavila kako to baš i ne voli i da bi više volela da je zovu Ketrin.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track