UREDITE DOM PO SVOJOJ MERI: 5 fantastičnih kuhinja klasičnog dizajna
Foto: Promo / Marya.ru, Yuramax, Жданов Евгений

ENTERIJERI SA STILOM

UREDITE DOM PO SVOJOJ MERI: 5 fantastičnih kuhinja klasičnog dizajna

Pop kultura -
Tradicionalne i klasične kuhinje najpre nas vrate u detinjstvo i nema domaćice koja ne želi da kuva u jednoj toploj atmosferi koju nam one pružaju. Zato pogledajte 5 prelepih kuhinja koje su zadržale svoj klasičan dizajn, ali se i prilagodile modernijim vremenima...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Lisa

Velike, raskošne, drvene i tople! Prve reči koje nam se javljaju kad ugledamo tradicionalne kuhinje. Bez obzira na to da li vam je dom uređen modernim nameštajem i stvarima, kada je kuhinja u pitanju svako želi da tu bude prijatno mesto za celu porodicu. Naročito ako dosta vremena provodite pripremajući savršene obroke, sigurno ćete želeti da ona bude što prijatnija i funkcionalnija.Pogledajte pet prelepih kuhinja koje su zadržale svoj klasičan dizajn i uklopile moderne detalje.

SLIKA 1Kuhinja broj 1: Klasična u boji drveta je najčešći izbor modernih domaćica koje žele da zadrže duh nekih ranijih vremena.

SLIKA 2Kuhinja broj 2: Za nešto smelije, unesite boje u svoj dom i moderniji dizajn. Zelena, koja asocira na prirodu i daje toplu atmosferu je sjajan izbor.

SLIKA 3Kuhinja broj 3: Jednostavna, bela, klasična nikada neće izaći iz mode! Sa ovim izborom nikako ne možete pogrešiti.

SLIKA 4Kuhinja broj 4: Ovu kuhinju ne možete a da ne volite! U dve nežne boje, vintidž stilu i neobičnim elementima, pravi je izbor za romantične domaćice.

SLIKA 5Kuhinja broj 5: Još jedna klasična bela, ali sa modernijim detaljima u kombinaciji sa crnom radnom površinom! Preporuka za domove koje žele da uklope tradicionalan i moderan dizajn.Sa sajta Lisa pročitajte još:10 jeftinih i jednostavnih načina da vaša kuhinja deluje luksuzno i elegantnoPogledajte gde poznati kuvaju: 10 prelepih kuhinja svetskih zvezdaPraktični elementi za urednu kuhinjuBrzinsko detaljno čišćenje: 16 jednostavnih koraka do blistave kuhinjeŠest najlepših rustičnih kuhinja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track