TIHI RAT DŽENIFER I ANĐELINE: Prvi put u javnosti zajedno nakon 6 godina
Foto: Profimedia

Večite rivalke

TIHI RAT DŽENIFER I ANĐELINE: Prvi put u javnosti zajedno nakon 6 godina

Pop kultura -
U svečanoj dvorani u Los Anđelesu samo je nedostajao Bred Pit

Jučerašnja dodela "Critics' Choice Awards" u Los Anđelesu bila je drugačija od svih prethodnih. Bilo je tu suza, radosti i razočaranja, ali jednog posebnog sureta. Posle šest godina na jednomistom događaju su bile bivša i sadašnja supruga Breda Pita, Anđelina Džoli i Dženifer Aniston.

Za ovu holivudsku zvezdu sinoćna ceremonija nije bila mnogo srećna. U kategoriji za najbolju glumicu izgubila je od Džulijen Mur. U trenutku kad je njena koleginica primala priznanje, zvezda serije "Prijatelji" je zaplakala. Neki su komentarisali da je to bila podrška pobednici, a neki da su suze bile odraz razočaranja. Na drugom kraju sale, daleko od Dženifer, nalazila se Anđelina Džoli.

Glumica je na dodelu došla sa rediteljem Ričardom Linklejterom, koji je sinoć nagrađen za svoje ostvarenje "Boyhood". Sinoćna manifestacija je za Anđu bila srećnija. Pobeda njenog prijatelja izmamila joj je širok osmeh na lice.

U svečanoj dvorani u Los Anđelesu samo je nedostajao Bred Pit. Džastin Teru, verenik Dženifer Aniston, došao je kao njena najveća podrška.

Dženifer Aniston se 2000. godine udala za Breda Pita, brak, koji je na početku ličio na holivudsku bajku potrajao je samo pet godina. Posle Dženifer u život holivudskog glumca ušla je Anđelina Džoli, sa kojom ima šestoro dece i sa kojom je prošle godine ozvaničio vezu.

Pit je brak sa Dženifer ostavio iza sebe, ali Anđelina taj detalj ne zaboravlja. Američki mediji sa vremena na vreme napišu da Anđa mrzi simpatičnu brinetu i da je posmatra kao konkurenciju i u privatnom i u profesionalnom životu. Šta o Anđelina misli Dženifer, rekla je rečenicom, za koju je povod bila Anđelinina uloga zle maćehe u filmu "Grdana".

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Ti rogovi joj savršeno pristaju… oduvek je bila napaljena kučka. Ona je đavo"...

Netrpeljivost između njih dve nikako da prestane, kad je prošle godine Anistonova otkrila da će objaviti autobiografiju, Džolijeva se uplašila, nije joj se nimalo dopalo da javnost sazna sve detalje nekadašnjeg odnosa njejnog supruga i atraktivne brinete.

Da su se juče srele oči u oči, bio bi to zanimljiv prizor, ali sa ovakvom istorijom izjava i netrpeljivosti, sigurno su, barem na minut, pomislile jedna na drugu.

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track