Htela da raskine sa dečkom, pa je poslala najčudniji SMS...
Foto: Profimedia

Teško je prekinuti vezu

Htela da raskine sa dečkom, pa je poslala najčudniji SMS...

Pop kultura -
Nastavio je da mi šalje poruke, a onda je jednog dana poslao poruku u kojoj je napisao da dolazi kod mene za pola sata

Pronalaženje prave osobe za sebe, ponekad može biti prilično teško. Potrebno je vreme da bi se utvrdilo da li su dve osobe zaista jedno za drugo, zar ne?!Ponekad je teško i prekinuti vezu, koja, kako se čini, ne ide nikuda, a jedna žena učinila je zaista nešto ekstremno.

En Matju Grej iz Somerseta u Velikoj Britaniji, poverila je tamošnjim medijima da je želela da prekine vezu sa muškarcem kojeg je upoznala na Internetu. Nakon trećeg susreta online, En ga je pozvala da izađu, ali je kasnije zaključila da on ipak nije za nju.

Pozvala ga je i odlučila da ne želim više da ga videm. Srećom, on ne živi u mom gradu. Ali, kad mu je nežno pokušala da objasni porukama da nisu jedno za drugo, bilo je jasno da to ne dopire do njega.

"Nastavio je da mi šalje poruke, a onda je jednog dana poslao poruku u kojoj je napisao da dolazi kod mene za pola sata".

Poslala je poruku sledećeg sadržaja.

"Ćao, ovde Enina sestra. Žao mi je što ti moram reći, ali ona je sinoć otišla u bolnicu zbog ozbiljne bolesti, tako da neće biti dostupna neko vreme. Žao mi je zbog toga, ali kad ozdravi i izađe iz bolnice, ona će ti se javiti", napisala je.

"Ok, hvala. U kojoj sobi je, želim doći da je posetim", odgovorio je.

"Zasad samo porodicu puštaju, javiću ti kad prijateljima bude dopuštena poseta. Situacija se komplikuje…",bila je sledeća poruka, ali onda je usledio novi šok.

"Ispred bolnice sam sada. Možeš li mi reći u kojoj je sobi?", iznenadio je, pa je usledila nova laž: "Žao mi je što ti moram reći, ali sinoć je umrla".

Nikada nije dobila odgovor od bivšeg, ali posle nekoliko meseci "ulovio" ju je na stranici za upoznavanje.

"Poslao mi je strašnu poruku. Ne mogu reći da ga krivim, stvarno. Trenutno sam verena, a ne mrtva!

Ilustracija
Ilustracija

(Doznajemo.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track