Jug Radivojević iz kafane došao po ženu i sina!
Foto: Vlada Sporcic Story

Reditelj izveo suprugu i bebu iz porodilišta

Jug Radivojević iz kafane došao po ženu i sina!

Pop kultura -
Milena Vasić juče se posle porođaja vratila kući, a njen suprug veče pre toga organizovao veliku proslavu

Glumica Milena Vasić juče je napustila porodilište „Narodni front“, u kojem je u nedelju rodila sina Lava. Po naslednika i nju stigao je maltene iz kafane odlično raspoloženi tata, proslavljeni reditelj Jug Radivojević, kome su društvo pravili Nikola i Lena, deca njegove izabranice iz prvog braka.- Da sam znala da ćete doći, namestila bih frizuru - našalila se po izlasku Milena.

Jug je povodom dolaska novog člana porodice Radivojević na svet organizovao zabavu u jednoj kafani na kojoj se okupio glumački krem. Danica Maksimović je reditelju među prvima čestitala i po srpskim običajima iscepala mu košulju, što je odmah objavljeno na društvenim mrežama. Pojavila se i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je dugogodišnja prijateljica Milene i Juga. Tu je bio i glumac Milan Vasić, koji je specijalno po Cecinoj želji otpevao „Đurđevdan“.

Cepanje... Jug u kafani
Cepanje... Jug u kafani

Jug se pohvalio prijateljima da Lav liči na njega, a povremeno je tokom žurke zvao suprugu da joj pušta njene omiljene pesme. Na zabavi, koja je trajala do jutra, viđeni su i Tamara Dragićević, Miloš Biković, Ivan Mihailović, Petar Benčina, Aleksandar Srećković Kubura, bez supruge Marije, i Rada Đuričin.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track