LUDILO RAJDER LISTE: Top 5 svetskih zvezda sa najluđim zahtevima na koncertima
Foto: AP

Posebne želje

LUDILO RAJDER LISTE: Top 5 svetskih zvezda sa najluđim zahtevima na koncertima

Pop kultura -
Jedna od najuticajnijih pevačica današnjice zahteva tipičnu hranu sa juga SAD koja podrazumeva piletinu, boraniju i spanać

Zvezde uvek imaju razne zahteve kada nastupaju na koncertima. Uglavnom su zahtevi prilično realni. Na primer, traže određeno voće, vodu, ili sobu određene boje. Međutim, postoje i oni veoma čudni zahtevi.

5. Bijonse

Jedna od najuticajnijih pevačica današnjice zahteva tipičnu hranu sa juga SAD koja podrazumeva piletinu, boraniju i spanać. Stolnjaci moraju biti bele boje, a temperatura u sobi tačno 25 stepeni Celzijusovih. Potrebno joj je i 4 peškira (2 za telo i 2 za lice), paket Aquafina vode od čega je polovina paketa hladno, a druga polovina mora biti na sobnoj temperaturi. Neophodne su i mirišljave sveće od ruže, upaljač za njih, CD plejer i kriške limuna.

4. Džej Zi

Foto AP
Foto AP

Poznati reper je, izgleda, veća diva od njegove dive. Džej zahteva sedam soba za presvlačenje u kojima temperatura iznosi 22 stepena, a svaka soba mora imati dvosed i kauč. Kada je hrana u pitanju, na njegovom meniju se moraju naći buter od kikirikija, džem i vitaminska voda. S obzirom na to da ima ugovor sa kompanijom Pepsi, Bijonse traži piće upravo ovog brenda dok Džej preferira Coca-Colu i Red Bull. Osim toga, zahteva i 2 paketa Fiji vode od čega polovina treba da je hladna, a polovina na sobnoj temepraturi. Baš kao i Bijonse. Preslatko.

3. Kanje Vest

Foto Rojters
Foto Rojters

Suprug vlasnice najpoznatije pozadine na svetu insistira na tome da se u njegovoj garderobi nađe stolica poput onih iz frizerskih salona kao i gumene papuče za tuširanje. Potrebno mu je i labelo marke Carmex, jogurt, žvake Extra, pikantni umaci i čačkalice. Kada je alkohol u pitanju, Kanye ima jasno definisane favorite: votka Absolut, tekila Patron Silver i pivo Heineken. Živeli!

2. Ledi Gaga

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Vlasnica hitova Poker Face, Bad Romance i Born This Way insistira da joj se obezbede blenderi, 2 flaše belog vina marke Kendall Jackson ili Robert Mondavi i pakovanje cevčica. Nepophodno je da u garderobi ima i kancelarijsku stolicu, televizor sa kablovskom i DVD plejerom kao i 4 sveće koje ne smeju biti mirišljave. Gagini omiljeni čajevi su zeleni kao i čaj od đumbira, a konzumira ih uz dodatak meda.Kada je hrana u pitanju, potrebno je da se za nju obezbedi tanjir sa sirom i krekerima kao i miks sezonskog voća čija kora mora biti jestiva. Citrusi takođe dolaze u obzir.1. Vil Farel

Pomalo neočekivano, ovaj američki glumac poznat po brojnim komičnim ulogama zauzima prvo mesto. Tokom promotivne turneje za film Semi-Pro, komičar je tražio električni skuter i veštačko drvo visine od 4 metra i 50 centimetara. Osim toga, Vil zahteva i hedset (poput onog koji na svojim nastupima nosi Janet Jackson), pokretnu dugu na platnu (?!), pivo Guiness, vodu Fiji, gazarina pića Coca Cola, Diet Coke i 7Up kao i nekoliko vrsta proteinskih čokoladica.

(Shpajz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track