PRONAŠLA OCA OBEŠENOG: Video me golu u Plejboju pa se ubio!
Foto: Instagram

Ispovest Plejboj zečice

PRONAŠLA OCA OBEŠENOG: Video me golu u Plejboju pa se ubio!

Pop kultura -
Kada je video moje fotografije počeo je da me izbegava. Prestao je da priča sa mnom. Bio je jako uznemiren. Skroz se povukao, a pokušao je i mene da odvoji od ostatka porodice, ispričala je Lorden

Otac rumunske Plejboj zečice Lorden Kivu ( 25 ) nije mogao da podnese činjenicu da je njegova ćerka pozirala za američki časopis . Zbog toga je odlučio sebi da oduzeme život , a njegova smrt ovu zanosnu plavušu progoni i nakon šest godina .

"Kada je video moje fotografije počeo je da me izbegava. Prestao je da priča sa mnom. Bio je jako uznemiren. Skroz se povukao, a pokušao je i mene da odvoji od ostatka porodice", ispričala je Lorden .

"Mislila sam da će s vremenom to preboleti. Ni u jednom trenutku nisam očekivala da će učiniti tako nešto", rekla je Rumunka koja na svom Instagramu ima na stotine oskudnih fotografija .

Iako je uvek bila bliska sa ocem, njihov odnos se radikalno pogoršao nakon snimanja za rumunsko izdanje Plejboja. Nekoliko meseci kasnije, Lorden je shvatila da je sve otišlo predaleko, pa je odlučila da se pomiri s ocem. Tada je saznala da je počinio samoubistvo .

"Pronašla sam ga obešenog. Nikada se nisam oporavila od tog šoka", rekla je Lorden koja je tada imala 18 godina. Smrt njenog oca proganja je sve vreme jer se boji da je počinio samoubistvo upravo zbog svađe s njom .

Danas žali jer nikada nije imala priliku da razgovara sa ocem o njihovoj svađi.

"Nije ostavio oproštajnu poruku. Svi su rekli kako je do poslednjeg trenutka bio veseo pa je njegova smrt ostala misterije", rekla je Lorden.

"Uvek smo bili bliski i svakodnevno smo razgovarali. To je naglo prekinuto nakon objave fotografija. I danas mi je teško da razgovaram o tome, još uvek mi je previše bolno. Nikome to ne bih poželela", ispričala je zanosna plavuša.

Za kraj je rekla kako je njen život ispunjen konstantnom boli jer ne zna zbog čega joj je otac počinio samoubistvo te ju je strah da to nikada neće otkriti.

(Jutrnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track